Thierry Henry'den Belçika Milli Takım Açıklaması!

Ali Bozkurt
10.01.2023 - 22:12 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 22:30

Belçika Milli Takımı'nda Roberto Martınez'in takımın başından ayrılmasından sonra yeni gelecek teknik adam merak konusu oldu. İşte listede olan isimler...

Thierry Henry'den Belçika Milli Takım Açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Belçika Milli Takımı'da 2022 Dünya Kupası'nın ardından teknik direktör Roberto Martinez'le yollar ayrıldı. Bunun üzerine gündeme ise eski efsane golcü  Thierry Henry gündeme geldi. Henry, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Genç teknik adam Thierry Henry,  Belçika Milli Takım teknik direktörlüğü başına geçeceği iddialarına cevap verdi. Roberto Martinez'in ekibinde yer alan Thierry Henry'nin adı milil takımla anıldıktan sonra Henry, yalanlama getirdi.

Sky Sports'a açıklama yapan Henry, "Yazılanların aksine teknik direktörlük için Belçika Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmadım ve görüşme gerçekleştirmedim. Gerçeği söylemenin önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Thierry Henry sosyal medyasını kapattı
Habere Git

Golcü oyuncu Lukaku, Henry'i işaret etti

Belçika Milli Takımı ve Inter forması giyen golcü oyuncu Romelu Lukaku, milil takımın teknik direktörlüğü için Thierry Henry'in en iyi seçenecek olduğunu söylemişti. Lukaku, Roberto Martinez dönemi sonrasında takım için en iyi adayın Thierry Henry olduğunu ifade etmişti.

Lukaku verdiği özel röportajda, "Benim için Henry, Belçika'nın bir sonraki teknik direktörü. Hiç şüphe yok, bunu açıkça söylüyorum: Bir sonraki teknik direktör o olacak. Sürekli kazanmak istiyor ve federasyonun her şeyi değiştirmek isteyen bir koç alacağını sanmıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Andrea Pirlo iddiası geldi

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğümü yapan İtalyan antrenör için Belçika Milli Takım iddiası geldi. Belçika basınında yer alan haberlerde Pirlo'nun da federasyonunun kısa listesinde yer aldığı ve İtalyan antrenörün adaylığını sunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Thierry Henry Ada’ya geri dönüyor!
Habere Git

2022 Dünya Kupası'nda grubunu üçüncü sırada bitiren Belçika, bir üst tura çıkamadı. Bunun üzerine teknik direktör Roberto Martınez görevinden istifa etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler