Thievy Bifouma: "Bursaspor için savaşacağız"

Orhan Gülek
22.04.2022 - 16:37 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 16:40

Bursaspor’da önce kadro dışı bırakılan, sonra da affedilen Thievy Bifouma, açıklamalarda bulunarak "Artık her şey normale döndü. Bursaspor için savaşacağız" dedi.

Thievy Bifouma: "Bursaspor için savaşacağız"

AJANSSPOR - HABER

Bursaspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde süresiz kadro dışı bıraktığını açıkladığı Thievy Bifouma’yı affettiğini açıkladı. Bursaspor’da süresiz kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Thievy Bifouma, duygularını paylaştı. Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

"Her maça final gibi bakıp elimizden geleni yapacağız"

"Takım arkadaşlarım ve teknik direktörümle tekrar birlikte olmanın sevincimi paylaşmak istiyorum. Her ailede olduğu gibi, bazı kararların alınmasına yol açan yanlış anlamalar olabilir, ancak takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve yöneticilerle bir aile olarak anlaştık ve her şey normale döndü. Artık kulübün renklerini savunmak için kenetlenmemiz gerekiyor. Biz oyuncular, personelimiz ve taraftarımız, hepimiz bir aileyiz. Her maça final gibi bakıp elimizden geleni yapacağız. Bursaspor için savaşacağız."

Yeşil Beyazlılar, daha önce Süper Lig'de Ankaraspor, Sivasspor , Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor formaları giyen, Temmuz 2020'de Çin ekibi Shenzhen'e 2.85 milyon Euro bonservisle giden Bifouma'yı devre arasında kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler