Belçika'da Thomas Meunier şaşkınlığı: Artık şansı daha da azaldı"

Özgür Koç
12.02.2024 - 10:17 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 10:58

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı tek isim olan Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in bordo mavili kulübü tercih etmesi ülkesinde tartışma yarattı.

Belçika'da Thomas Meunier şaşkınlığı: Artık şansı daha da azaldı"

Alman devi Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki futbolcusu Thomas Meunier'in devre arasında Trabzonspor'a transfer olarak 1,5 yıllık sözleşme imzalaması ülkesi Belçika'da şaşkınlık yarattı.

Trabzonspor'a transferini "şaşırtıcı" olarak yorumladılar

Belçika basınında yer alan haberlerde, tecrübeli yıldızın bordo mavili takıma transferi için “Thomas Meunier şaşırtıcı bir şekilde Borussia Dortmund’dan Türkiye’ye transfer oldu." ifadelerine yer verildi.

"Artık şansı daha da azaldı"

Haberde, yaklaşan 2024 Avrupa Şampiyonası hatırlatılarak, "Alman kulübü Borussia Dortmund’da ilk 11 pozisyonunda yer alan Thomas Meunier, bu kış Türk Trabzonspor’a transfer olmayı tercih etti. Avrupa Şampiyonası için şansı çok yüksek değildi ama şimdi artık daha da azaldı.” yorumu yapıldı.

İlk maçında asist yaptı

Meunier, Trabzonspor formasıyla ilk maçına Gençlerbirliği ile oynanan Türkiye Kupası maçında çıktı. 32 yaşındaki futbolcu, uzatmalara giden maçta takımının beraberlik golünün asistini yaptı. Meunier, Trabzonspor’un hem hücumdaki hem de defansif etkinliğini artırmak için transfer edildi.

Almanya'da ilk 11'de oynuyordu

Meunier, Almanya’da da son dönemde Borissia Dortmund’da 11’de oynuyordu. 14. haftada formayı alan Meunier, Trabzonspor’a tranfser olana kadar Borissa Dotmund’un kadrosunda 11’de sahaya çıkıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler