Thomas Müller'in 100 milyon Euro'luk transferine 'yenge' engeli

19.11.2021 - 00:26 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 00:35

Bayern Münih'in Alman golcüsü Thomas Müller'in Manchester United'a transferinin eşinin istememesi üzerine gerçekleşmediği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Thomas Müller'in 100 milyon Euro'luk transferine 'yenge' engeli

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Bundesliga devi Bayern Münih'te sembol futbolcular arasına giren Thomas Müller için şaşırtıcı  bir transfer itirafı geldi. İngiliz devi Manchester United'ın eski teknik direktörü Louis Van Gaal, bir dönem Müller'i transferi etmeye çok yaklaştıklarını açıkladı. 

Thomas Müller, Manchester United'a gidiyormuş

Halen Hollanda Milli Takımı'nı çalıştıran ünlü futbol adamı, 2015 yılında yapılan görüşmelerin ardından Müller ile imza aşamasına gelindiğini anlattı. Ancak bu transferin gerçekleşmesine yıldız futbolcunun eşi Lisa Müller'in engel olduğunu belirtti.

Eşi İngiltere'de yaşamak istemedi

Üstelik iddiaya göre bu transfer için Bayern Münih 100 milyon Euro bonservis bedeli kazanacakken, Thomas Müller'e de yıllık 20 milyon Euro ücret ödenecekti. Ancak anlaşma, dünyaca ünlü golcünün eşinin İngiltere'de yaşamak istememesi sebebi ile suya düştü.

Van Gaal'in eski öğrencisi

Thomas Müller, 2010 ile 2012 yılları arasında Bayern Münih'te Louis Van Gaal ile birlikte çalıştı. 32 yaşındaki Alman futbolcu, Bavyera ekibiyle toplam 599 maça çıktı ve 220 gol atıp 230 da asist yaparak bu külübün unutulmazlaro arasına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler