Thomas Tuchel kupaya gözünü dikti: "Kazanabiliriz"

12.12.2019 - 01:23 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 01:23

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda PSG'ye 5-0 mağlup oldu. Maçın ardından PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel değerlendirmelerde bulundu.

Tuchel'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Tatmin olduğumuz bir maçtı. Tam bir takım gibi oynadık. Hak edilmiş bir zafer. Genç oyuncularımız iyiydi. Formayı hak etmişlerdi. Bizim için ligde bir kez forma giymişlerdi. Onlara dakika vermeyi borç bildim. Onların verdiği hizmetten ötürü teşekkür ederim. Umarım iyi şeyler başaracağız. Grup aşamasında sıra dışı güzellikle başarı yakaladık. Toplamda 2 gol yedik. Çok güzel bir grup performansı çıkardık. Ocak, Şubat derken aynı enerjiyi koruyarak devam edeceğiz. Böyle devam edersek kupayı kazanabiliriz. Neymar ve Mbappe'nin güvenleri maksimum seviyede. Bu formlarını sürdürebilmelerini umuyorum. Fiziksel olarak da gayet iyi durumdalar.

Tuchel basın toplantısında neler söyledi?

Paris Saint-Germain (PSG) Teknik Direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun altıncı ve son haftasında Galatasaray'ı 5-0 yendikleri maçta takımının sergilediği performanstan çok memnun olduğunu söyledi.

Tuchel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Takımın performasından çok memnunum. Bu galibiyet çok önemli. Çok iyi bir maç oynadık." diyen Tuchel, Mbappe'nin performasının giderek daha iyi olduğunu ifade etti.

Tuchel, Galatasaray takımının karşılaşmaya birçok eksikle çıktığını hatırlatarak, "Kaliteli bir takım. Bugün bize karşı oynamak kolay değildi çünkü güvenerek oynadık. Taraftarlarımıza karşı oynamak hiç bir zaman kolay değil. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve çok büyük oyunculara sahip olduğunu düşünüyorum. Bize karşı oynamak zordur." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler