Thomas Tuchel'den Cavani ve Icardi açıklaması

30.09.2019 - 21:18 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 21:18

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesi Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basına açıklamalarda bulundu.

Tuchel'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Cavani aramızda değil. Şu anda ağrısı yok. Kafası rahat değil. Hızlanmasında ve topa vuruşunda sorun var. Bir süre daha sabretmek gerekir. Icardi de 2 ay oynamadı. Bordeaux maçında 10 dakika denendi. Bugünkü idmandan sonra bakılacak ne kadar hazır olduğuna.

"Bir yol haritası belirledik"

Neymar geçen maçta 9 numara oynadı fakat burada bizimle birlikte değil. Şu anda da 9 numara arayışındayız. 9 numara için bugünkü antrenman belirleyici olacak. Kylian Mbappe ile konuştuk ve bir yol haritası da belirledik. Şu anda bunları burada konuşamam. Mbappe'nin son vuruşlarda kafasının rahat olması gerekiyor. Taktiksel olarak değerlendiriyoruz.  Yavaş yavaş mental olarak da daha iyi hale gelecek.

Farklı bir çalışma gerçekleştirmedik. Herkes bana Galatasaray Stadyumu'ndaki atmosferlerin iyi olduğundan bahsetti. Kaliteli bir takıma karşı oynuyoruz. Real Madrid maçında iyi oynadık ve kazandık. Galatasaray maçını deplasmanda oynayacağız. Bu bizim için fırsat 3 maç yaptık ve kazandık. Tekrardan kazanmamız için bu büyük bir fırsat.

"Sadece Falcao değil..."

Galatasaray'da sadece Falcao yok. Çok fazla tecrübeli, tehlikeli oyuncular var. Babel var mesela. Falcao'yu yakından tanıyoruz, oyuncularımız da tanıyor. Falcao için özel bir önlem almayacağız.

Galatasaray karşısında da forvet bölgesi için çözüm bulacağız. 2 forvetle de oynayabiliriz. Yarın 11'imizi belirleyeceğiz.

"Fatih Terim'e karşı oynamak rüya gibi"

beIN Sports'a konuşan Tuchel, "Real Madrid galibiyeti bizim için çok iyi oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Takımımız iyi bir ruh haline büründü. Tam bir takım gibi, en iyi durumdayız. Galatasaray'a maçında yeni bir zorlukla karşı karşıyayız. Ciddi anlamda zorlayıcı bir ambiyansla karşılaşacağımızı biliyoruz. Galatasaray'ın sahip olduğu oyuncularla oynamak her zaman zordur. Fatih Terim çok deneyimli. Ona karşı oynamak bir rüya gibi. Sahip oldukları deneyim karşısında mücadele etmek büyük bir gurur." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler