Tijana Boskovic'ten Eczacıbaşı sözleri: Üzgünüm ama...

16.07.2024 - 08:20 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 08:38

Vodafone Sultanalr Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'in Sırp yıldızı Tijana Boskovic yeni açıklamalarında kulübü ve hedeflerinden bahsetti. İşte detaylar...

Tijana Boskovic'ten Eczacıbaşı sözleri: Üzgünüm ama...

Tijana Boskovic, Alesco için yaptığı yeni açıklamalar ile dikkat çekti. 2015’ten bu yana Eczacıbaşı’nda forma giyen tecrübeli oyuncu takımda geçirdiği sezonlar hakkında konuştu. 

"Benim için büyük bir meydan okumaydı"

Bu sezon da yola Eczacıbaşı Dynavit ile devam edecek olan Tijana Boskovic takımdaki 10. yılı için şunları söyledi: “İstanbulda 9 yıl geçireceğimi asla hayal edemezdim. Gelecek sezon da orada olacağım ve Eczacıbaşı için sahaya çıktığım, İstanbul'daki onuncu yılım olacak. 2015 yılında İstanbula gittim ve bu benim için büyük bir meydan okumaydı. Böyle büyük bir kulüp olan Eczacıbaşı'na gitmek... Ne bekleyeceğimi bilmiyordum açıkçası. Eczacıbaşı bir yıl önce Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmuştu aynı zamanda. Bu yüzden böyle büyük bir kulübün ve bu hikayenin bir parçası olabilmek büyük bir onurdu. Ancak sorunsuz bir şekilde uyum sağladım. Bu 9 yılın nasıl bu kadar hızlı geçtiğine şaşırıyorum."

" Üzgünüm ama yine de iyimserim"

Tijana Boskovic açıklamalarında Eczacıbaşı'ndaki kupa serüveni hakkında ise şöyle konuştu: "Sultanlar Ligi'ni ve Şampiyonlar Ligi'ni henüz kazanamadığımız için üzgünüm ama yine de iyimserim. Umarım gelecek yıl bu hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz. Evet, 2 kez Dünya Kulüpler Şampiyonasını kazandık bu büyük bir başarı elbette. Ama Şampiyonlar Ligi benim belirlediğim ve kazanmayı umduğum hedeflerim arasında. Çünkü kalite ortada. Gelecek yıl süper bir takıma sahip olacağımızı düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider."

İlgini Çekebilir
Arina Fedorovtseva neden Çin'e transfer olduğunu açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler