Tijana Boskovic'ten Giovanni Guidetti sözleri

Aleyna Gürgen
18.07.2024 - 13:39 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 15:17

Eczacıbaşı Dynavitli Sırp voleybolcu Tijana Boskovic yeni açıklamalarında Sırbistan'ı da çalıştıran VakıfBanklı başantrenör Giovanni Guidetti'den bahsetti.

Tijana Boskovic'ten Giovanni Guidetti sözleri

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için çalışmalara başladı. Takımın yıldız isimlerinden Tijana Boskovic ise Giovanni Guidetti açıklamaları ile dikkat çekti.

"Guidetti harika bir antrenör"

Tecrübeli pasör çaprazı Tijana Boskovic yeni açıklamalarında Sırbistan Milli Takımı başantrenörü için şu değerlendirmelerde bulundu: "Guidetti harika bir antrenör. Hem kulüpte hem de daha önce çalıştırdığı milli takımlarda birçok başarıya imza attı. Onunla çalışma fırsatına sahip olduğum için mutluyum. Onun çalışma şekli sayesinde oyunumuzu geliştirdiğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası finalinde oynadık ve bu büyük bir başarıydı.''

Guidetti ve Boskovic, Sultanlar Ligi'nde rakip

Sırbistan A Milli Takımı'nda beraber çalışan Tijana Boskovic ve Giovanni Guidetti, Vodafone Sultanlar Ligi'nde ise rakip. İtalyan çalıştırıcı Guidetti, VakıfBank'ın başantrenörlüğünü üstlenirken Boskovic ise 2015'ten bu yana Eczacıbaşı için ter döküyor.

İlgini Çekebilir
Tijana Boskovic'ten Eczacıbaşı sözleri: Üzgünüm ama...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler