Bursaspor'da Tamer Tuna, Mustafa Er, Tahsin Tam ve İsmail Ertekin dönemi

Orhan Gülek
01.01.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 16:07

TFF 2. Lig’de düşme hattındaki Bursaspor, geride bırakılan 2022 yılında Tamer Tuna, Mustafa Er, Tahsin Tam ve İsmail Ertekin yönetiminde maçlara çıktı.

Bursaspor'da Tamer Tuna, Mustafa Er, Tahsin Tam ve İsmail Ertekin dönemi

AJANSSPOR - HABER

Transfer tahtası kapalı olan, TFF 2. Lig’de düşme hattında bulunan Bursaspor, 2022 yılında tam dört farklı teknik adamla çalıştı. 

Tamer Tuna ile başladı

Yeşil-beyazlı takım, Tamer Tuna ile girdiği yeni yıla Mustafa Er’le devam etti. Bursaspor’un bir alt lige düşmesiyle birlikte ise göreve Tahsin Tam geldi.

Son olarak İsmail Ertekin göreve gedli

TFF 2. Lig’de beklenen performansı gösteremeyen Tahsin Tam ise 11 hafta sonra yerini tecrübeli teknik adam İsmail Ertekin’e bıraktı. 64 yaşındaki teknik adam şu anda yeşil-beyazlı takımın başında galibiyet kovalıyor.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da ayrılık!
Habere Git

Bursasspor, 2023 yılında umutlu

 Geride bıraktığımız yıllarda büyük üzüntüler yaşayan, önce Spor Toto Süper Lig’den, geçen sezon ise 1. Lig’den düşen Bursasspor, 2023 yılında yükselişe geçmek istiyor.

Bursaspor'un 1 milyar TL’yi aşan borcu var

 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı 18 puanla düşme hattında tamamlayan ve sportif olarak beklentilerin uzağında kalan Bursaspor, döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle 1 milyar TL’yi aşan borcuyla mücadele ediyor.

Timsahlar, CAS’tan haber bekliyor

Timsahlar, FIFA’dan Luka Capan dosyasından gelen iki dönemlik transfer yasağına ilişkin CAS’tan (Spor Tahkim Mahkemesi) gelecek güzel haberi bekleniyor. Ömer Furkan Banaz yönetimi, tahtaya engel TFF’deki dosyaları da temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Çağatay Yılmaz’ın performansı umut veriyor

Özer Hurmacı’nın Bursaspor formasıyla yeniden futbola dönmesiyle birlikte, Çağatay Yılmaz’ın oldukça istekli bir görüntüyle A Takımda mücadele edecek olması takımın geleceği açısından umut verici gelişme olarak görülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler