Beşiktaş, Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı

Özgür Koç
19.02.2024 - 16:00 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 19:57

Beşiktaş, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı

AJANSSPOR - HABER

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı.

Tinder'da hesap açtı iddiası olay olmuştu

Beşiktaş altyapısından yetkişen Emirhan Delibaş'ın, arkadaşlık uygulaması tinder üzerinde bir profil oluşturduğu iddiaları ortaya atılmış, siyah beyazlı taraftarlar genç futbolcuya tepki göstermişti.

21 yaşındaki futbolcu ise bu iddialar üzerine, "Sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur." açıklamasını yapmıştı.

İki maçta forma giydi

Bu sezon siyah beyazlı formayla biri lig biri Türkiye Kupası'nda olmak üzere iki karşılaşmada forma şansı bulan Emirhan Delibaş, 14 dakika süre alabildi. 

Senin için hazırladığımız haberler