Tisserand imzayı attı

15.09.2020 - 19:22 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 19:23

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Alman ekibi Wolfsburg, Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu resmi internet sitesinden açıkladı. İşte detaylar...

Tisserand imzayı attı

Wolfsburg, Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıklarken, sarı lacivertliler de Kongolu stoper ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Detay paylaşılmayacak

Alman kulübünden yapılan açıklamada, tarafların anlaşması gereği transfer detaylarının paylaşılmayacağı bilgisi yer aldı.

3+1 yıllık sözleşme

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz, Almanya’nın VfL Wolfsburg takımından Marcel Tisserand’ı transfer etmiştir. Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin milli formasını giyen Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.  Marcel Tisserand’a camiamıza hoş geldin diyor, Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

"Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Marcel Tisserand, dün İstanbul'a gelmiş ve FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Şu anda İstanbul'da olduğum için mutluyum. Uzun zamandır görüşme halindeyiz. Umarım her şey yolunda gider ve takım arkadaşlarımla birlikte olurum" demişti.

Fenerbahçe'ye transferiin ardından FB TV'ye yeniden açıklamalar yapan Tisserand, "Benim için çok özel bir gün. Bir süredir Fenerbahçe'ye gelmek istiyordum. Güzel görüşmeler yaptık, çok hevesliyim, bu takıma katkıda bulunacağıma eminim. Beni bilen bilir, çok hırslıyım. Her maçı kazanmak isterim, o yüzden doğru kulübe geldim. Taraftarları mutllu etmek için bir hedefimiz var, şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak." ifadelerini kullandı.

Tisserand'ın performansı

2018'den bu yana Wolfsburg'da forma giyen 27 yaşındaki Kongolu stoper, geçen sezon 23 maçta 1906 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Tisserand'ın oynadığı takımlar

Marcel Tisserand, kariyerinde daha önce Ingolstadt, Monaco, Toulouse ve Lens takımlarının formalarını da giymişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler