Tisserand'ın Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

14.09.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 16:24

Fenerbahçe, stoper pozisyonu için kadrosuna Marcel Tisserand'ı katmak için hareke geçmiş ve oyuncuyu İstanbul'a davet etmişti. Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye maliyeti ne olacak? Alman basını detayları yazdı. İşte gelişmeler...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Alman basını, Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer durumunu yazdı. Defans oyuncusu Marcel Tisserand ile ilgili Almanlar neler söyledi? Tisserand'ın maliyeti ne kadar? İşte detaylar...

Wolfsburg ile Fenerbahçe yöneticileri uzlaşma sağladı

Haftalar süren transfer dedikoduları somut bir gelişmeyi ortaya çıkardı. Birkaç gündür Wolfsburg ve Fenerbahçe yöneticileri arasında transfer için görüşmeler yapılıyordu. Ardından dün akşam saatlerinde ise Marcel Tisserand İstanbul'a geldi.

Kicker: Wolfsburg Tisserand'dan yaklaşık 4 milyon Euro kazanacak

Kicker'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak olduğu ifade edilen futbolcunun sağlık kontrolü sonrasında açıklanacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Wolfsburg'a yaklaşık 4 milyon Euro ödemeye yapacağı ifade edildi.

Haberde John Yeobah ve Ulysses Llannez (kiralık), Camacho gibi isimlerin de takımdan ayrıldığı ve transfer yapmak isteyen Wolfsburg'un yeni bir takviye yapacak bütçeyi oluşturacağı ifade ediliyor. Tisserand'ın sözleşmesi de normalde 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecekti.

Marcel Tisserand ne söylemişti?

Transfermarkt verilerine göre; Marcel Tisserand'ın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak görünüyordu. 2018'den bu yana Wolfsburg'da forma giyen Marcel Tisserand transfer haberleri ilk çıktığında, "Önceliğim Wolfsburg. Eğer orada bir gelecek göremezsem yeni bir takıma gidebilirim" demişti. Tisserand, geçen sezon 23 maçta 1906 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler