Hırvatistan Teknik Direktör Zlatko Dalic: Bu kadar kötü görünmemiştik

İsmail Keles
13.10.2023 - 01:18 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 01:23

EURO 2024 Elemeleri'nde A Milli Takım'a 1-0 mağlup olan Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktör Zlatko Dalic, "Türkiye kazanmayı hak etti" dedi.

Hırvatistan Teknik Direktör Zlatko Dalic: Bu kadar kötü görünmemiştik

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçında Türkiye, Hırvatistan'ı Barış Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Puanını 13'e yükselten Türkiye, 10 puanda kalan Hırvatistan'ı geride bırakarak grupta liderliğe adını yazdırdı. Hırvatistan'ın bir maçı eksik bulunuyor.

A Milliler, Opus Arena'nın tarihine geçti

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan'ın en yeni stadı olan Opus Arena'ya adını yazdırdı. Ay Yıldızlılar, Hırvatistan Milli Takımı'nın bu statta oynadığı ilk maçı kazanmayı başardı. 

"Hiç bu kadar kötü görünmemiştik"

Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic 1-0'lık yenilgiyle ilgili olarak, "Uzun zamandır sahada hiç bu kadar kötü görünmemiştik. Rakipten uzak oynadık. Agresif değildik. Hatalar yaptık. Pozisyon üretemedik. Özellikle ilk yarı çok kötüydük. Bunun nedenini kendimize sormamız lazım" dedi

İlgini Çekebilir
Hırvatistan'da ilklerin gecesi
Habere Git

"Türkiye kazanmayı hak etti"

"Türkiye kazanmayı hak etti" diyen Dalic, "Bunun için onları kutluyorum. Biz kötüydük" ifadelerini kullandı. 

"Livakovic'i kutlayamam"

Sakat oyunculara vurgu yapan Zlatko Dalic, "Tabii ki sakat oyuncularımız vardı ama bu bir bahane olmamalı. Şu anda sahip olduğumuz her şeyle maksimumumu vermeliyiz ve bugün bunu yapamadık. Livakovic'i suçlayamam, takım iyi değildi" yorumunu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler