Tofaş EuroCup'ta Trento'yu konuk ediyor

12.12.2017 - 14:36 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 14:36

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup D Grubu 8. hafta mücadelesinde yarın İtalya’nın Dolomiti Energia Trento takımını konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak

 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, Avrupa’da taraftarı önünde kritik bir mücadeleye çıkıyor. Türkiye liginde 10’da 10 yaparak hem liderliğini, hem de galibiyet serisini sürdüren Mavi Yeşilliler, 7Days Eurocup D Grubu sekizinci haftasında Dolomiti Energia Trento’yu ağırlayacak. İspanya’da aldığı Herbalife Gran Canaria mağlubiyetiyle grupta 3. sıraya gerileyen Bursa temsilcisi, taraftarı önünde Trento’yu devirerek TOP16 yolunda önemli bir zafere daha imza atmak istiyor.

 Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Yunanistan’dan Christos Christodoulou ile Sırbistan’dan Marko Juras ve Hırvatistan’dan Josip Radojkovic hakem üçlüsü yönetecek.

 D Grubu’nda şu ana kadar aldığı 4 galibiyet, 3 mağlubiyetle aynı galibiyet sayısına sahip 4 takım arasında üçüncü sırada bulunan TOFAŞ Basketbol Takımı, Dolomiti Energia Trento ile İtalya’da oynadığı karşılaşmayı 17 sayı geriden gelerek 88-91 kazanmayı başarmıştı. Gruba evinde aldığı Asvel galibiyetiyle başlayan rakip Trento ise üst üste aldığı Zenit, TOFAŞ ve Gran Canaria yenilgilerinin ardından, taraftarı önünde oynadığı Ratiopharm Ulm ve Zenit maçlarını kazanıp, Fransa deplasmanında Asvel’e kaybetti.

 

‘BASKETBUS’ İLE HAYDİ MAÇA!

 Basketbol severleri ücretsiz olarak BursaRay’ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu’na taşıyan ‘Basketbus’ taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşımını sağlıyor. Özel olarak tasarlanan otobüsler, 2017-2018 sezonu boyunca TOFAŞ’ın her iç saha maçı öncesi ve sonrasında Mavi Yeşilli taraftarlara hizmet verecek. Basketbus, Dolomiti Enregia Trento karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 18.00’de gerçekleştirecek.

 

BASKETBUS NEDİR?

 Basketbus; BursaRay’ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu’na ücretsiz ring yaparak taraftarların ulaşımını sağlayacak.

 

HAREKET SAATLERİ

 TOFAŞ Basketbol Takımı’nın her iç saha maçından 2 saat önce ilk seferini belirlenen istasyonlardan gerçekleştirir. Saat başı ve buçuklarda olmak üzere maç saatine kadar 4 sefer ile istasyon-salon arası ring seferi yapar. Karşılaşmanın ardından da 2 sefer ile yine TOFAŞ Spor Salonu-BursaRay istasyonları arası ücretsiz ulaşım sağlar.

 Mücadelenin biletleri Biletix.com’dan gerçekleştirilen online satışın yanı sıra maç günü de saat 15.30 itibarıyla Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinden gerçekleştirilecek.

Bilet fiyatları şu şekilde;
VIP 1 - 50.00 TL
VIP 2 - 40.00 TL
Çekme Tribün - 40.00 TL
Normal Tribün - 20.00 TL
Öğrenci Tribünü (105 ve 106 numaralı tribünler) - 20.00 TL

Senin için hazırladığımız haberler