TOFAŞ, Gran Canaria maçı için İspanya yolcusu

03.12.2017 - 17:05 | Son Güncellenme: 03.12.2017 - 17:05

TOFAŞ Basketbol Takımı’nda gözler, 7Days Eurocup’ta 6 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Herbalife Gran Canaria maçına çevrildi. TOFAŞ, bu maç için yarın İspanya’ya gidecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta gözler yeniden Avrupa’ya çevriliyor. Ligde aldığı Galatasaray Odeabank galibiyetiyle yenilgisiz liderliğini sürdüren Mavi Yeşilliler, lider durumda bulunduğu 7Days Eurocup D Grubu’nda Herbalife Gran Canaria ile oynayacağı 7. hafta mücadelesi için yarın İspanya’ya gidecek.

Takım günü izinli geçirdi

Bugünü izinli geçiren Bursa temsilcisi, sabah saatlerinde kulüp tesislerinden hareket ederek İstanbul’a geçecek ve Atatürk Havaalanı’ndan saat 14.10’da kalkacak tarifeli uçakla başkent Madrid’e uçacak. Madrid’den aktarmalı olarak ikinci bir uçuşla Las Palmas’a geçecek olan TOFAŞ kafilesi karşılaşma öncesi Gran Canaria Arena’da yapacağı çift idmanla maç hazırlıklarını tamamlayacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı ile Herbalife Gran Canaria arasındaki 7. hafta mücadelesi 6 Aralık Çarşamba günü TSİ 21.00’de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler