Tofaş'ta ayrılık

10.12.2020 - 16:51 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 16:51

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Tofaş, ABD'li oyuncu Sean Kilpatrick ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kilpatrick, bu sezon hangi ortalamalarla oynadı? NBA patentli oyuncunun Türkiye'de oynamak istediği bir takım var mı? Detaylar haberimizde...

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Tofaş, ABD'li gard Sean Kilpatrick ile yollarını ayırdı.

Bursa ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2020-2021 Sezonu öncesinde kadromuza dahil olan Amerikalı oyuncularımızdan Sean Kilpatrick ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Sean Kilpatrick'e katkıları için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar diliyoruz."

Sean Kilpatrick, bu sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde 8 maçata görev alırken 18.8 sayı, 4.0 asist ve 3.2 ribaund ortalamalarını tutturdu. Kilpatrick, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maça çıktı ve 16.5 sayı, 3.5 ribaund ve 3.5 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Gönlünde Pınar Karşıyaka var

Sean Kilpatrick, geçen sezon Pınar Karşıyaka'da oynamak istediğini belirtmişti. Şu an Yeşil Kırmızılılar'da forma giyen Tony Taylor’ın geçen sene yaptığı bir Instagram paylaşımının altına yorumda bulunan NBA patentli oyuncu, "Yalan yok, bu takımda oynamak isterdim." demişti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler