Trabzonspor, Getafe Forması Giyen Djene İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
10.07.2022 - 14:00 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 14:16

Trabzonspor transfer haberleri...5 oyuncuyu kadrosuna katan son şampiyon Trabzonspor, İspanya Ligi'nde Getafe forması giyen Djene ile ilgilendiği iddia edildi.

Trabzonspor, Getafe Forması Giyen Djene İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Jens Stryger Larsen, Denswil, Trezeguet, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı transfer eden son şampiyon Trabzonspor, savunmasını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili takımın listesinde Togolu oyuncu Djene var. 

Fırtına rotayı Djene'ye çevirdi

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; bordo-mavili takım, Getafe forması giyen savunma oyuncusu Djene ile ilgileniyor.

Trabzonspor'u takibe aldı

Haberde, Togolu savunma oyuncusunun Trabzonspor'un sosyal medya hesabını takibe aldığı belirtildi. Başarılı oyuncu, ayrıca bir başka Süper Lig ekibi Sivasspor'u da takip ediyor.

"Come to Trabzonspor"

Fırtına'da taraftarlar Djene'nin Instagram hesabında yer alan fotoğraflarının altına, "Come to Trabzonspor" yazmaya başladı. 30 yaşındaki oyuncu da taraftarların bu ilgisine kayıtsız kalmadı ve atılan yorumlara beğeni ile karşılık verdi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden Djene, 2017 yılında Belçika kulübü VV St. Truiden'den Getafe'ye 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Forma giydiği takımlar

Togolu oyuncu daha önce Etoile Filante, Tonnerre, Cotonsport ve Alcoron gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler