Tokatspor'da lider kalmanın sevinci

26.10.2015 - 11:46 | Son Güncellenme: 26.10.2015 - 11:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Tokatspor, oynadığı 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken liderliğini korumanın sevincini yaşadı.

Sezona Ankaragücü beraberliği ile başlayan Tokatspor, daha sonra oynadığı Aydınspor 1923 ve Bucaspor maçından da sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligin 4'üncü haftasında Gümüşhanespor’u deplasmanda 2-1 yenerek galibiyetle tanışan bordo beyazlı ekip, ardından kendi sahasında Sivas Belediyespor’u 1-0, İnegölspor’u 3-1, son olarak da İstanbul’da Eyüpspor’u 1-0 mağlup etti. Ligde 7 maçta 15 puan toplayan Bordo Beyazlı ekip geçen hafta aldığı liderlik koltuğunu bu hafta da korudu. Son yılların en iyi başlangıcını yapan Tokatspor, grupta namağlup tek takım olma özelliğini de taşıyor.

"ŞİMDİ İŞİMİZ DAHA ZOR"
Cuma günü sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını hatırlatan Tokatspor teknik direktörü Mehmet Bulut, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Gidişatlarının iyi olduğunu belirten Mehmet Bulut, şöyle devam etti:

"Tabi bunun devamı daha önemli. Üstümüzdeki sorumluluk ve yükümüz artıyor. İşimiz artık daha zor. Şehrimizin desteğiyle Tokatspor’u daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Cuma günü oynayacağımız karşılaşmadan da taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler