Tolga Ciğerci: "Daha fazla çalışarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz"

23.07.2019 - 02:05 | Son Güncellenme: 22.07.2019 - 23:06

Tolga Ciğerci, Fenerbahçe - Wolfsburg maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tolga Ciğerci'nin açıklamaları şu şekilde:

Bugünkü maç biraz farklıydı. Bundesliga’nın iyi takımlarından birisine karşı oynadık. Tempo da mücadeleler de biraz farklıydı. Ama bunların hepsinin kampta olması gerekiyor. Hepsine çalışıyoruz. İyi bir maçtı. Benzer maçlarımız da olacak. Bu tür maçları oynaya oynaya iyi performansımıza çıkacağız.

"Tempo yüksekti"

Hocamız taktik olarak da koşu olarak da iyi çalıştırıyor. Tempo da yüksek. İyi organizasyon olarak çalışıyoruz. Her şey iyi gidiyor, iyi çalışıyoruz.

"Tabii ki maç eksiğim var"

Zor bir dönemden çıktım. O dönem geçti gitti ve şimdi iyi hissediyorum. Tabii ki maç eksikliğim var. Bu da tabii ki normal. Hocam da bana güveniyor, sağ olsun. İnşallah üstüne koya koya daha iyi performanslarım da olacak.

"Daha fazla çalışarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz"

Bundesliga’da tempo çok yüksek. Orada çok maçlar yaptım. Kolay değil ama bizim için böyle maçlar çok önemli. Hem durumumuzun nasıl olduğunu hem de daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Yine de iyi bir maç çıkardık. Diğer maçlarımız da bu tempoda olacak. Bize de faydalı olacaktır. Daha fazla çalışarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler