Tolgahan Acar: 'Hep ligin aranan kalecisi olmayı hedefledim'

06.02.2018 - 16:28 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 16:28

Tolgahan Acar: 'Hep ligin aranan kalecisi olmayı hedefledim'

Sivasspor'un başarılı file bekçisi Tolgahan Acar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e özel açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki kaleci her zaman ligin aranan kalecisi olmak istediğini söylerken idolü olan ismi de hedefledi.

"Galatasaray maçına psikolojik olarak hazırdık, böyle maçlar kupon maçlardır ve etkileri yıllarca sürer. 2008'den bu yana Sivasspor - Galatasaray maçları konuşuluyor bunu Şansal Büyüka'nın programında da bu konu konuşuldu. Biz de iyi hazırlandık ve kazandık çok mutlu olduk. Şimdi Kayserispor maçına hazırlanıyoruz ve iyi bir sonuç almak istiyoruz."

'Hep aranan kaleci olmak istedim'

"Nerede oynarsanız oynayın hazır olmanız gerekiyor ben de takım arkadaşlarıma destek olduysam ne mutlu bana. Ben hep bulunduğum ligin aranan kalecisi olmayı hedefledim ve bunu başarmak için mücadele ediyorum. Yaşım 31'de olsa hala tecrübe kazanmaya çalışıyorum.

Samet Aybaba'ya övgüler!

"Samet Aybaba ile çalışmak çok güzel, hocamız size profesyonelliği öğretiyor ve o zaman siz gereken çabayı gösteriyorsunuz."

"Bu sene Süper Lig en kaliteli sezonunu yaşıyor, lige yeni çıkmamıza rağmen biz bu seviye çıkmayı başardık, bu hafta kazanırsak iyice yukarıya yaklaşacağız."

Mecnun Odyakmaz sözleri

"Mecnun Odyakmaz, tam tamına gerçek bir başkan. Sivasspor taraftarları muhteşemler bundan sonra bize hep böyle destek olsunlar.

Tolgahan Acar idolünü açıkladı!

"Çocukladığımdan beri söylerim, Kenan Hasagic benim idölümdür ondan çok şey öğrendim. Muslera, Beto, Volkan Babacan gibi çok yetenekli kaleciler var."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler