Tolgay Arslan attı, Vedat Muriç üzüldü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tolgay Arslan Serie A'nın 9. haftasında oynanan Lazio -Udinese karşılaşmasında ilk golünü attı. Vedat Muriç'in sakatlığı nedeniyle forma giymediği Lazio, kendi evinde Tolgay Arslan'lı Udinese'ye 3-1 mağlup etti.

Son 5 Haber

Juventus'tan Vlahovic için son hamle! Beşiktaş gelişmeleri yakından izliyor

Nagelsmann'dan Sane kararı! "Onu yedek bırakmak için neden yok"

Ronaldinho sahalara dönüyor! 11 yıl sonra imzayı attı

Galatasaray'ın transfer listesinde deprem! Yıldızlar birer birer gidiyor

Türk Telekom’dan çifte transfer hamlesi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tolgay Arslan, İtalya Serie A'da siftah yaptı. Udinese forması giyen Arslan, Lazio deplasmanında takımının 3-1 kazandığı maçın 18. dakikasında ağları bulmayı başardı.

Tolgay Arslan'ın golüyle öne geçen Udinese 45+3'te Ignassio Pussetto ve 71. dakikada Fernando Forestieri'nin golleriyle farkı üçe çıkardı.
Roma'daki maçta tek sayısını golcüsü Ciro Immobille ile 74. dakikada penaltıdan buldu. Bu sonuçla Lazio 14 puanda kalırken Udinese 10 puana yükseldi.
Vedat Muriç forma giyemedi
Lazio'nun Fenerbahçe'den transfer ettiği Vedat Muriç, sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Muriç şu ana kadar Roma takımında fileleri havaladırmayı başaramadı.
