Başakşehir, Tolgay Arslan ile gelecek sezon için söz kesti

20.02.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 13:17

Devre arasında Trezeguet, Pizzi, Serdar Gürler, Salih Uçan ve Emre Çolak'ı kadrosuna katan Başakşehir, Tolgay Arslan ile gelecek sezon içi söz kesti. İşte detaylar...

Başakşehir, Tolgay Arslan ile gelecek sezon için söz kesti

Transferde büyük oynayan Emre Belözoğlu bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği tecrübeli futbolcu ile yeni sezon için el sıkıştı.

Eemre Belözoğlu Tolgay Arslan'ı kaptı

Ülkemizde daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Tolgay Arslan, sezon sonunda Süper Lig'e geri dönüyor. Akşam'ın haberine göre; Udinese ile sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Başakşehir ile anlaşma sağladı. Emre Belözoğlu'nun özel isteğiyle transfer edilen Tolgay Arslan, gelecek sezondan itibaren Turuncu-Lacivertliler için ter dökecek.

Trabzonspor da ilgilenmişti

Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay Arslan'ın Trabzonspor'un da gündemine geldiği hatta Bordo-Mavililerin oyuncuyla anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Tolgay Arslan: "Türkiye'de Emre Belözoğlu'na tapardım"
Habere Git

Fenerbahçe'ye 3,2 milyon Euroya transfer olmuştu

2015 yılında Beşiktaş'ın 450 bin Euro karşılığında transfer ettiği Tolgay Arslan, 4 yıl Siyah-Beyazlı formayı giydikten sonra 3,2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-Lacivertlilerde bekleneni veremeyen tecrübeli orta saha, 2020-21 sezonu başında Udinese'nin yolunu tutmuştu.

Tolgay Arslan'ın Udinese karnesi

Udinese formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda toplam 23 maça çıkan Tolgay Arslan 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler