Tolgay Arslan o iddiaları yalanladı!

26.06.2020 - 20:50 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 20:52

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı - lacivertli futbolcu Tolgay Arslan'ın kulüpten alacakları için FIFA'ya başvurduğu gündeme gelmişti. Arslan, FB TV'de konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Tolgay Arslan'ın FIFA'ya başvurduğu iddiası ile ilgili yaptığı açıklamalar...

Tolgay Arslan o iddiaları yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Tolgay Arslan'ın alacaklarını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu iddia edilmişti.

Sarı lacivertlilerin orta saha oyuncusu FB TV'de açıklamalarda bulunarak iddiaları yalanladı.

Zor bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Tolgay Arslan, “Öncelikle benim böyle bir düşüncem yok. Bu sene zor bir süreçten geçiyoruz. Hem performans olarak hem de bu hastalıktan dolayı. Dediğim gibi böyle bir düşüncem yok. Sabah haberi görünce açıkçası güldüm. Önümüzde daha 6 maç var. İnşallah bu 6 maçı en iyi şekilde geçeriz. Bu sene taraftarımızı mutlu edemedik ama bu 6 haftada alacağımız güzel sonuçlarla çok az da olsa güzel bir iz bırakırız diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapağız.” ifadelerini kullandı.

'Yalan haber yapmak istiyorlarsa...'

Sosyal medya hesabından da söz konusu haberi yalanladığını dile getiren tecrübeli orta saha oyuncusu, “Instagram’da da paylaştım. Ben zaten Türk oyuncu olarak FIFA’ya başvuru yapamıyorum. Benim onlara söyleyeceğim şey bunları iyi araştırsınlar. Yalan haber yapmak istiyorlarsa da içerisinde az doğru olsun, komik olmasın. Ama ben az önce de ifade ettiğim gibi maçlara odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah 6 maçtan da güzel sonuçlarla ayrılırız” şeklinde konuştu.

 




Senin için hazırladığımız haberler