Tolgay Arslan transferinde ciddiler!

18.08.2020 - 08:47 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 08:51

Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan'ın Almanya'ya transferi gündemde. Hannover ile Fenerbahçe, Tolgay için görüştü mü? Transferde son durum...

Tolgay Arslan transferinde ciddiler!

Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Tolgay Arslan, Hannover 96 ile anlaşma sağladı mı? Görüşmelerde son durum ne? Detaylar haberde...

Kenan Koçak, Tolgay'a projeleri anlattı

Fanatik'te yer alan habere göre; Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden ve Bundesliga'yı hedefleyen Hannover 96, Tolgay Arslan'ı gündemine aldı. Futbolcuyla görüşen teknik direktör Kenan Koçak, oyuncuya gelecek projesini anlattı. 

Tolgay'ı bonservisiyle almak istiyorlar

Alman ekibinin, Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle almak istediği, ancak bu gerçekleşmez ise kiralık formülüyle bu işi bitirmeye çalışacağı gündemde.

Hannover ile Fenerbahçe görüştü mü?

Fenerbahçe'den yaklaşık 2 milyon Euro alan Tolga için Hannover’in, yakında Fenerbahçe ile masaya oturacağı ve bu transfer konusunda resmi olarak tüm şartları masaya yatıracağı ifade edildi.

Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe performansı

Tolgay Arslan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını 21 maçta giydi, 2 gol ve 1 asist yaptı. Tolgay Arslan, Fenerbahçe'deki ilk yılı olan 2018-19 sezonunda ise Beşiktaş'tan transfer edilmiş ve sarı-lacivertli formayla 12 maçta oynayıp skor üretememişti.

Senin için hazırladığımız haberler