Tolgay Arslan'a olay tepki: "Maldonado'dan..."

22.04.2019 - 08:24 | Son Güncellenme: 22.04.2019 - 11:24

Tolgay Arslan'a olay tepki: "Maldonado'dan..."

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin kaybettiği maç sonrası hedefteki isimlerden biri de Tolgay Arslan oldu.

Alanyaspor'u Efecan taşıdı

Alanyaspor'da Fenerbahçe'ye karşı etkili performans ortaya koyan Efecan Karaca maçtaki tek golü kaydetti.

Harun başarılı bir maç çıkardı

Alanyaspor deplasmanında Fenerbahçe kalesinde Harun Tekin devleşti. İlk yarıda 3 net kurtarış yapan Harun, Galatasaray maçından sonra yine başarılı bir görüntü çizdi.

Alanyaspor daha fazla golü istedi

Fenerbahçe kalesine ilk yarıda 11 şut girişimi olması da bir diğer ayrıntı oldu. 29 yaşındaki kalecinin ilk golde de hata yapması dikkatlerden kaçmadı. 

Fenerbahçe savunmada alarm verdi

 Ligde sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe savunma krizi de bitmiyor. Sarı-lacivertliler üst üste 8. lig maçında da gol yedi. Ersun Yanal'ın takımı ligde 19. haftadaki Göztepe maçından sonra kalesini hiç gole kapatamadı. İçeride ve dışarıda her maçta gol yiyen sarı-lacivertlilerde, bu süre zarfında kalede Volkan Demirel ve Harun Tekin görev yaptı.

Alanya farkı Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor maç boyunca yakaladığı pozisyonlarla öne çıktı. Oldukça iyi bir futbol ortaya koyan Sergen Yalçın'ın takımı, 90 dakikada 24 şut çekti, 8 isabet buldu. Gol de dahil 8 net gol pozisyonu yakalayan Alanyaspor'a karşı kaleci Harun 7 net kurtarış yaptı.

Ersun Yanal'ın ilk 11'deki değişilmez isimlerinden olan Tolgay Arslan maçta adeta yokları oynadı. İstatiksel olarak isabetli şutu, isabetli ortası, şut pası bulunmayan Tolgay, mücadelede en çok top kaybeden iki futbolcuda biri oldu. Tolgay Arslan eleştirilere maruz kaldı. İşte bazı paylaşımlar:

Senin için hazırladığımız haberler