İtalyan basını: Tolgay Arslan, Trabzonspor'a transfer olmak istiyor

06.10.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 22:45

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Serie A'da Udinese forması giyen Tolgay Arslan'ın, Süper Lig'e dönerek Trabzonspor'a transfer olmak istediği öne sürüldü.

İtalyan basını: Tolgay Arslan, Trabzonspor'a transfer olmak istiyor

AJANSSPOR-HABER

Futbol hayatını İtalya'da sürdüren Tolgay Arslan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Çizme medyası, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye'ye dönmek için menajerine talimat verdiğini yazdı. 

Udinese'den ayrılmak istiyor

Geçmişte hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe forması giyen Tolgay, kariyerine Udinese'de devam ediyor. Ancak Serie A ekibinde istediği şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun, takımdan  ayrılmak için harekete geçtiği öğrenildi. 

Ocak ayında görüşmelere başlayacak

Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay'ın taleplerine rağmen yeni konrat imzalanmamasının da bu kararında etkili olduğu belirtildi. Buna göre, tecrübeli orta saha oyuncusu Ocak ayında istediği takımla transfer görüşmesi yapabilecek.

Tolgay Arslan'ın seçimi Trabzonspor

Tutto Udinese'de yer alan haberde; Tolgay Arslan'ın transfer olmak istediği Süper Lig takımı da açıklandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'da gorma giymeyi düşünen futbolcunun menajerine bu yönde bilgi verdiği ifade edildi.

Trabzonspor da Tolgay'a sıcak bakıyor 

Çizme'den gelen haberlerde, Abdullah Avcı yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan Trabzonspor'un da bu transfer için takım içerisinde görüşmelere başladığı vurgulandı. Avcı'nın transferin gerçekleşmesi halinde Tolgay Arslan'ı rotasyonda kullanacağı kaydedildi.

Udinese'de 1 asisti var 

Tolgay Arslan, bu sezon Udinese formasıyla 7 resmi maçta oynadı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda gol atamazken, takımına 1 asistle katkı yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler