Tolgay Arslan'dan transferde 2 yıllık imza! Yeni takımı...

14.09.2020 - 10:48 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 14:25

Fenerbahçe'den ayrılan Tolgay Arslan hangi takıma transfer olacak? Udinese ile anlaştı mı? Tolgay Arslan sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Tolgay Arslan'dan transferde 2 yıllık imza! Yeni takımı...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Tolgay Arslan'ın bir sonraki takımı merak konusu oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tolgay Arslan, hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberde...

Tolgay Arslan ile yollar ayrıldı

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, bazı futbolcularla da yolları ayırma kararı aldı. O isimlerden biri de Tolgay Arslan oldu. Hannover ile anlaşma noktasına kadar gelen Tolgay Arslan'ın kariyerine Almanya ya da İtalya'da devam etmek istediği gündeme gelmişti. 

Tolgay Arslan ile 2 yıllık anlaşma

Futbolcunun adı İtalyan ekibi Udinese ile de anılıyordu. Tolgay Arslan, sosyal medya hesabından uçak bileti fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Tolgay, bir sonraki adım için hazır olduğu mesajını verdi. TRT Spor'un haberine göre; Tolgay Arslan, Udinese ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Geçen sezon Tolgay Arslan kaç maçta forma giydi?

Tolgay Arslan geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maçta 1034 dakika süre aldı ve 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. 

Fenerbahçe'ye veda mesajında ne demişti?

Daha önce Fenerbahçe için bazı Alman takımlarının trasnfer teklifini geri çeviren Tolgay Arslan, veda mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

Fenerbahçe ailesiyle geçirdiğim 1.5 yıl içinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm personele, takım arkadaşlarıma, hocalarıma ve taraftarlara yürekten teşekkür ederim. Fenerbahçe'ye geldiğim günden bu yana karşıma çıkan tüm zorluklara rağmen elimden geleni yapmaya çalıştım. Hakkınızı helal edin."

Senin için hazırladığımız haberler