MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'tan Galatasaray Açıklaması

Burak Alaca
25.05.2023 - 23:56 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 00:11

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir'in 3-2'lik toplam skorla MKE Ankaragücü'nü yendiği maçın ardından Tolunay Kafkas ve Ali Sowe önemli açıklamalar yaptı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'tan Galatasaray Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Medipol Başakşehir 1-0 kazandığı maçın ardından deplasmanda MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Maçın ardından teknik direktör Tolunay Kafkas ve forvet Ali Sowe önemli açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas: "Nadir üzülürüm"

Oynanan iki maçta da oyun olarak rakiplerini sindirdiklerini düşünen Kafkas "Çok üzgünüm. Nadir üzülürüm ben. İki maçta da oyun olarak yendiğimiz, skor olarak yenildiğimiz bir mücadeleler ortaya çıktı. Birçok şeyi denedik sahanın içinde." ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas: "Galatasaray maçına hazırlanacağız"

Süper Lig'de bu hafta oynanancak Galatasaray maçına konsantre olacaklarını dile getiren deneyimli çalışıtırıcı "Belli bir oyun anlayışımız var. Ligin sonuna gelmesine rağmen bunu devam ettiriyoruz. Pres konusu bizim için çok önemli. Şimdi Galatasaray maçına hazırlanacağız. Tekrar lige dönüp konsantre olacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Finalin adı: Fenerbahçe-Başakşehir
Habere Git

Tolunay Kafkas: "Emre hoca ve Başakşehir'i tebrik ediyorum"

Medipol Başakşehir'e tebriklerini ileten Kafkas "Emre hocayı, Başakşehir takımını tebrik ediyorum. Kırmızı kartta hakem haklı. Bizim oyuncumuzun haksız bir durumu var. Emre hocaya da hem sevgim hem saygım vardır. Bizler abi kardeşiz." ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas: "Hak eden şampiyon olur"

Ligde kritik bir durumda bulun duklarını belirten teknki adam "Ligin gidişatını tayin etmek gibi bir durumumuz yok. Hala ligdeki durumumuz kritik. Rakip Galatasaray ya da başka bir takım olması benim için önemli değil. Bugün nasıl oynadıysak, yine öyle oynayacağız. Hak eden takım şampiyon olur. Bu çok abartılacak bir şey değildir. Küme düşen de namussuz haysiyetsiz değildir. Kritik olan ligin bu durumunda kazanmak istiyoruz." dedi.

Ali Sowe: "Galatasaray maçında puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz"

Süper Lig'de buu hafta oynacayakları Galatasaray maçından puan çıkarmak istediklerini belirten golcü "Bugünkü mücadeleden dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maalesef finale gidemedik. Derin bir hayal kırıklığı yaşıyoruz, çok üzgünüm. Gerçekten Galatasaray maçını düşünmek için çok vaktim olmadı. Takım arkadaşlarımız ve ben büyük bir mücadele vereceğiz. Buradaki maçta puan ya da puanlar alıp ligde yolumuza devam etmeye çalışacağız" dedi.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü'nden Büyükekşi'ye seçim resti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler