Tolunay Kafkas Süper Lig'e dönebilir!

05.03.2021 - 01:26 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 11:09

Son dakika haberleri… Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Marius Sumudica sonrası yeni teknik direktör arayışlarına girdi. Karadeniz temsilcisinin ilk sıradaki hedefiyse, Süper Lig’in yakından tanıdığı bir isim: Tolunay Kafkas. Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlandı mı? İşte detaylar...

Tolunay Kafkas Süper Lig'e dönebilir!

AJANSSPOR-HABER

Çaykur Rizespor’a büyük umutlarla gelen Rumen antrenör Marius Sumudica; kulüpte başarı elde edemeyince, yönetimle anlaşıp yol ayrımına gitmişti. Gaziantep Futbol Kulübü ile sezona fırtına gibi başlayan Sumudica, aynı başarının bir benzerini Karadeniz ekibi için gösteremedi. Kayserispor mağlubiyeti ise Sumudica’nın Rize’deki sonu oldu.Rizespor'da şu günlerde yeni teknik direktör arayışı var. 

Rizespor yönetimi, Sumudica sonrası yeni teknik direktör arayışlarına girişti. Kulübün hedefindeki isim ise futbolseverlerin yakından tanıdığı Tolunay Kafkas. Fanatik Gazetesi'nin  haberine göre; Rizespor; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas için ilk temaslarda bulunmaya hazırlanıyor.

Çaykur Rizespor’un ligde kalma parolası: Tolunay Kafkas

Rizespor, gerek kötü gidişatı durdurabilmek; gerekse bir alt lige düşmeyi önleyebilmek için yeniden teknik direktör değişikliğine gitti. Bu yıl 2. kez antrenör değiştiren kulüp; sezona Stjepan Tomas’la başlayıp, kötü gidişattan ötürü Sumudica ile devam etmişti.

7 maçta Rizespor'un başında yer alan Marius Sumudica galibiyet elde edememişti. Ayrıca Sumudica'nın, "Mourinho gelse bu takımı düzeltemez" açıklaması da çok eleştirilmişti.

Eğer, Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlanmazsa; Okan Buruk faktörü ileri sürülecek. Rizespor, Kafkas veya Buruk ikilisinden biri ile yola devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler