MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

15.04.2023 - 23:29 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 23:36

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmandan Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonu değerlendirmede bulundu.

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Ankaragücü'de teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Maçın skoru bizi aldatmaz"

Takımın iyi oynadığını dile getiren Kafkas, "Üzgün değilim. Takımımı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Üstüne koya koya gidiyoruz. Bugünkü maçın skoru bizi aldatmaz. Önemli olan taktiksel dayanıklılık. İlk devre aslında kazandığımız toplarla geçiş oyunu yapamadık." dedi.

"Fenerbahçe ile oynamak kolay iş değil"

Geçiş konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kafkas, "Aldığımız topları biraz daha savunma arkasına atabilsek farklı olurdu. Fenerbahçe ile oynamak kolay iş değil. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş bu ligin üzerinde takımlar. Amacımız topu kontrol etmekti. Top rakipte olduğunda da kontrol ettik. Geçiş konusunda sıkıntı yaşıyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, öldü öldü dirildi
Habere Git

"Devam edeceğiz"

Takımın performansının artarak devam edeceğini söyleyen Tolunay Kafkas, "Oyuncularımdan hep öne oynamalarını istiyorum, buna göre antrenman yapıyoruz. Bu geçişleri yaptığımızda da golü bulduk zaten. Devam edeceğiz. Yapacak, söyleyecek bir şey yok. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum." dedi.

Kitsiu: "1 puan bile alamamak çok üzücü"

Ankaragücü takımında defans pozisyonunda görev yapan Yunan futbolcu Kitsiu ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Bugün gerçekten çok güzel mücadele eden bir takım vardı. Bu mücadeleden sonra 1 puan bile alamamak çok üzücü. Kendi taraftarımıza teşekkür etmem lazım. Bize hep destek veriyorlar."

Fıratcan Üzüm: "Çok üzücü"

MKE Ankaragücü'nün 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Fıratcan Üzüm ise "Çok üzücü. İyi oynadığımız bir oyun vardı. 3 puan olmasa bile 1 puan hak ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler