Beşiktaş Taraftarından Tolunay Kafkas'a Semih Kılıçsoy İsyanı

İsa Kethüda
09.06.2022 - 12:04 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 14:13

Beşiktaş'ın U17 takımında forma giyen Semih Kılıçsoy'un milli takıma alınmaması sonrası siyah-beyazlı taraftarlar Tolunay Kafkası'ı istifaya çağırdı.

Beşiktaş Taraftarından Tolunay Kafkas'a Semih Kılıçsoy İsyanı

AJANSSPOR-HABER

Son iki sezonda Rıdvan Yılmaz, Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçı gibi isimleri altyapıdan A takıma çıkartıp parlatan Beşiktaş'In TFF Elit Lig'deki U17 takımı şampiyon oldu. Ancak son dönemlerde milli takımların altyapı takımlarına Beşiktaşlı oyuncuların çağrılmaması siyah beyazlıların büyük tepkisine neden oluyor. Tepkilerin bir numaralı adresi de Tolunay Kafkas!

U17'ye de U18'e de Beşiktaşlı almadı

Cezayir'in ev sahipliğinde 25 Haziran-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 19. Akdeniz Oyunları'na katılacak U18 Milli Takımı'nın aday kadrosuna Beşiktaş'tan kimse çağrılmadı.

İsrail'de geçen ay yapılan U17 Avrupa Şampiyonası'na da yine hiçbir Beşiktaşlı oyuncu götürülmedi. Bu da Beşiktaş taraftarları arasında büyük tepki çekti. Son iki gündür verilen tepkiler nedeniyle Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, TT listesine girdi.

Şampiyonluğu getiren Semih isyanı

Beşiktaş'ın, altyapısıyla meşhur Altınordu'yu 3-0 yendiği U17 Finali'nde özellikle Semih Kılıçsoy'un futbolu ve golleriyle şov yapması Kafkas'ın milli takım tercihlerini de yeniden gündeme getirdi. 

İlgini Çekebilir
Genç Kartallar şampiyonluğa uçtu!
Habere Git

Beşiktaş taraftarları Semih'in gollerini paylaşarak, "Nasıl olur da milli takıma çağrılmaz" diye sordu. Atılan binlerce mesajda Tolunay Kafkas istifaya davet edildi.

Senin için hazırladığımız haberler