Tolunay Kafkas isyan etti: "Sözün bittiği yerdeyiz"

İsa Kethüda
14.04.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 23:03

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü deplasmanda yendi. Maç sonrası Tolunay Kafkas açıklamalar yaptı. Detaylar.

Tolunay Kafkas isyan etti: "Sözün bittiği yerdeyiz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası Karagümrük'te teknik direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda  bulundu.

"Maçın teknik yorumunu yapamayacağım"

Maçın teknik yorumunu yapmayacağını söyleyen Kafkas, "Söyleyecek bir şeyim yok. Oynadık, mağlup olduk. Maçın teknik yorumunu yapamayacağım. Konuşamıyoruz ki futbolu. Pes ya. 

"Sözün bittiği yerdeyiz"

Fenerbahçe kazandı, tebrik ederim. Böyle bir iklim olur mu? Sözün bittiği yerdeyiz. 3, 5 yeriz. Küme düşeriz ama söyleyecek bir şeyim yok.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük kalecisi, maç sonu isyan etti: "Adalet herkese lazım"
Habere Git

"Fenerbahçe ile problem yok"

Söylesem ileri gidecek, bana da yakışmayacak. Yine haksız duruma düşeceğiz. Fenerbahçe ile problem yok ama konuşacak bir şey yok" dedi. 

"Bu lig 2 takımlıysa bilelim biz"

İdeal 11 ile maçlara çıkamadıklarından da yakınan Kafkas, şöyle devam etti:

"İleride bu federasyon başkanıyla ilgili ben de konuşacağım. Karagümrük'ün ligde kalacağına inanıyorum. İşin standardı yok. Oyunu konuşamaz hale geldik, çok çirkin şeyler olmaya başladı. Ben sadece teknik direktör değilim, 40 yılımı verdim, ben konuşurum. İki takım izleyenlere iyi maç izlettirdi diye düşünüyorum. Bu lig 2 takımlıysa bilelim biz. Bunlar olmaz, doğru şeyler değil. Fenerbahçe Kulübünden bağımsız söylüyorum, iş tatsızlaştı. Bunun düzelmesi için işin içinden gelmiş bir federasyon başkanı olması lazım, göbeği bir yerlerde kesilmemiş bir adamın olması lazım. 6 aylık kulüp başkanlığından buraya geliyor, federasyon başkanlığı yapıyor. Bu hakemleri de bu hale getiren bunlar. Eyvallah kelimesi bende yok, bildiğim şeyleri ben söylerim."

"Böyle bir sezon olur mu?"

Türkiye'de antrenörlük mesleğinin acayip bir hal aldığını ifade eden Kafkas, şunları kaydetti:

"Bize statla ilgili yardım eden hiç kimse yok. Başkan hayatını koymuş bu işe. Riva'daydık bizi oradan çıkarttılar. Çıkmış bu takım lige, yardım et ne var. Orada kalsa, o sahayı kullansa ama çıkarıyor. İnsanlar bazı şeyleri okuyamıyor. Bu lig bitsin diye herkes dua ediyor. Hepimiz bu işin içindeyiz. Böyle bir sezon olur mu? Bu ortamı hazırlıyorlar, ben iyi biliyorum. Jöle gibi zemin hazırlıyorlar. Bu zeminden doğru insan da hakem de çıkmaz. Her şeye burnunu sokarsan olacağı budur."

Emre Mor açıklaması

Kafkas, Emre Mor'un Fenerbahçe maçına çıkmak istemediği ile ilgili sosyal medyada yazılanlara yönelik, "İddia işleri bana göre değil. Ben hakikatle ilgileniyorum" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler