Tolungüç'ten farklı Milli Takım yorumu!

15.06.2017 - 19:57 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 19:57

AJANSSPOR ÖZEL- Elazığspor’un teknik direktörlük koltuğu için adı sıkça geçen Soner Tolungüç, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Transferine de açıklık getiren Tolungüç’un röportajından satır başları şu şekilde:

‘Elazığspor ile görüşmeler sürüyor’

"Şu an henüz netleşen bir şey yok. Mevcut yönetimle görüşmelerimiz sürüyor. Orası bir futbol kenti. Orada bir çok şeyi yapabileceğime inanıyorum. Potansiyeli çok yüksek bir şehii.’

‘Çoğu takımın sorunları var’

"Ülkedeki çoğu takım mali açıdan kötü durumda. Hepsinin geçmişten gelen bazı sorunları var. Süper Lig dahil her kulüpte bu sorunlar yaşanıyor. Elazığ bunlara aşacak sağlam yapıya sahip bir takım ve şehirdir. Bunları çok iyi bir şekilde atlatacaklarını düşünüyorum"

‘Milli Takım problem çözme yeri değildir’

"Milli Takım ülkenin en tepesindeki kurumdur, problem çözme yeri değildir. Senede en fazla 10 maç oluyor. Milli takım rekabetçi bir takımdır. Turnuvalara katılarak halkı mutlu etmesi gerekiyor. Orada bir problem yaşanmamalı. Kulüplerimizin durumu, seyircisi belli. İnsanlar milli takımda kaos görmek istemiyor. Hele ki Arda Turan ve Bilal Meşe gibi isimlerin arasında.. Arda’yı bu duruma getirmek, bu iki insanı karşı karşıya getirmek hata. Daha önceden bu sorunlar çözülebilirdi"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler