Tomas, derbi planını açıkladı: "Trabzonspor..."

17.12.2020 - 16:54 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 16:54

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesinde basın mensuplarına konuştu. Karadeniz derbisindeki hedefleri ve planlarını anlatan Tomas, devre arası transfer çalışmalarına da başladıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig'in 12. haftasında, 19 Aralık Cumartesi deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesinde konuştu. Tomas, rakiplerinin savunma hattını toparladığını ancak; maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

"Trabzonspor değil bizim ne yapacağımız önemli"

Tomas, "Rakipten ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Çok iyi çalıştık. Duran toplardaki zaaflarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. İyi mücadele edip puanlarla dönmek hedefindeyiz. Trabzonspor maçının özel bir maç olduğunun bilincindeyiz. Oyuncuları hazırlıyoruz ve herkes farkında." dedi.

"İyi baskı yaparsak puan alabileceğimizi düşünüyorum"

Yeniden seri yakalamak istediklerini belirten Tomas, "Bireysel hatalar üzerine hafta içi çok çalıştık. Bireysel hatalardan kurtulup Trabzonspor maçında sahaya iyi oyunumuzu yansıtmak istiyoruz. Takımda eksikler var. Bunun da farkındayız ama geniş bir kadromuz var. İyi oyunculara sahibiz. Oynayacak her oyuncunun katkı sağlayacağına inanıyorum. Trabzonspor'da Nwakame ve Ekuban önemli oyuncular. Önemli olan bizim ne yapacağımız. İyi baskı yaparsak puan alabileceğimizi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"Skoru bulunca geriye çekilmeyeceğiz"

Çaykur Rizespor'un topladığı 15 puanın çok kötü olmadığına işaret eden Tomas, "Bakıldığında Trabzonspor 12 maçta 14 puanda, Başakşehir'in 15 puanı var. Onlar da az puan topladı. Oyun tarzı olarak üçüncü bölgedeki üretkenliğimizi düzeltmeye çalışıyoruz. Skoru bulunca geri çekilmek hoşumuza gitmedi. İnşallah bir daha böyle şeyler olmayacak." diye konuştu. Tomas, transfer çalışmalarının başladığını da sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler