Tomas: "Erken gol yiyince gardımız düştü"

17.01.2021 - 19:22 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 19:24

Süper Lig'in 19.haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 4-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas açıklamalarda bulundu. ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti.

Tomas: "Erken gol yiyince gardımız düştü"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 19.haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'a 4-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas açıklamalarda bulundu.

Tomas "İkinci yarı erken gol yiyince gardımız düştü sonra hiç reaksiyon göstermedik ve kötü bir sonuç aldık. Maalesef toparlanmamız gerekiyor ve 3 gün sonra Gaziantep maçımız var. Bu maç bizim için çok önemli." dedi.

Bir basın mensubunun "Çaykur Rizespor'un geleceğini nasıl görüyorsunuz?" sorusuna Tomas, "Bizim hedefimiz rahat sezon geçirmek ama maalesef bizde hem sakat oyuncular hem koronavirüslü oyuncularla çok eksiklerle devam ediyoruz. İnşallah transferlerle, 3-4 takviye bu kısa dönemde yapacağız ve inşallah toparlayacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler