Tomas'ın favorisi Hırvatistan! Vida...

04.09.2017 - 17:59 | Son Güncellenme: 04.09.2017 - 17:59

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR- Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Stjepan Tomas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Tomas, Türkiye-Hırvatistan maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Tomas'ın açıklamalarından önemli satır başları:

"Yarın maça gideceğim. Hırvatistan - Kosova maçını izledim. Zor maçtı fakat 3 puan çok önemliydi. Saha çok bozuktu. Kontrollü oynarken kaybedebiliyorsunuz. Hırvatistan yarın kazanmak için sahada olacak. Tabloda galibiyete Hırvatlar daha yakın. Hırvatistan'ın Avurupa'da çok iyi oyuncuları var. Ukrayna maçında hakem hata yaptı ama Türkiye adına güzel bir oyun görmedim. Yarınki maçta %60 oranında Hırvatistan önde. Türkiye A Milli Takımı'na yeni hoca geldi zaman lazım ama son 3 maç çok çok önemli. Dünya Kupası'nda olmak çok önemli. Türkiye'de iyi oyuncular var ama oyuncular yerinde oynamıyorlar. Mehmet Topal stoper oynadı fakat o bölgede Çağlar Söyüncü vardı. Lucescu henüz adapte olamadı. İnşallah Hırvatistan ve Türkiye el ele gruplardan çıkar"

Vida hakkında flaş açıklama!

"Hırvatistan takımında Rakitic'in boşluğunu dolduracak oyuncu arkadaşlarımız var. Hırvatistan ofansif takımla sahada olacaktır. Vida çok iyi oyuncu. D. Kiev de çok iyi futbolcular yetiştiriyor. Agresif bir oyuncu. Beşiktaş da onu istiyor. Beşiktaş'ın o bölgede sıkıntısı var. Vida'nın Ocak'ta sözleşmesi bitiyor. Fakat anlaşırsa şimdi de gelebilir"

Senin için hazırladığımız haberler