Tonali transferine korona engeli!

27.04.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 17:34

Tonali transferine korona engeli!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, İtalya Serie A takımlarından Brescia'da forma giyen Sandro Tonali transferinden çekilmeyi planlıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkisini gösterdiği yerlerde hayatı durma noktasına getiren koronavirüsü, her geçen gün futbol üzerindeki etkisini arttırıyor.

Son olarak Mundo Deportivo'nun haberine göre Katalan kulübü, bir süredir takıma katmak istedi Sandro Tonali transferinden çekilmeye hazırlanıyor. Salgın hastalık sonrasında ekonominin hangi yönde ilerleyeceğini kestiremeyen Barcelona, Brescia'nın oyuncusu için 60 milyon euro bonservis ücreti istemesinin ardından transfer görüşmeleri zora girdi.

"Takas teklifi var ama..."

Gelen haberlerde İspanyol kulüp, elinden çıkarmak istediği oyuncuları takas etmeye hazır olmasına rağmen bu transferde takas yoluna gitmesi zor. Brescia'nın İtalya'da düşük profilli bir takım olması ve Barcelonalı yıldız oyuncuların bu sebeple takaslanma fikrine sıcak bakmayacağı yazılırken, Katalan kulüp Tonali transferinden yavaş yavaş çekilmeye hazırlanıyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler