Toplantıda gergin anlar! Albayrak ile Günay...

08.10.2020 - 09:52 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 09:56

Galatasaray yöneticileri son yapılan toplantıda gerildi. Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamaların ardından Yusuf Günay'ın Albayrak'ı yalanlayan cümleleri ikilinin arasını açtı. İşte detaylar...

Toplantıda gergin anlar! Albayrak ile Günay...

Galatasaray’ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay arasında tartışma yaşandığı gündemde. Albayrak ile Günay arasında neden tartışma yaşandı? Son toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar…

Albayrak ile Günay arasındaki diyalog damga vurdu

Sarı-kırmızılıların önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantıda, Başkan Mustafa Cengiz’in sağ ve sol kolu 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay arasındaki diyalog gündeme damgasını vurdu.

Günay: “Satamadık çünkü talep yok”

O gün voleybol takımlarının isim sponsorluğunun imza töreni vardı ve burada Günay, futbol takımıyla ilgili soruları da yanıtlamıştı. Günay, “Satamadık çünkü talep yok. Dünyanın hiçbir yerinden talep gelmedi” ifadelerini kullanmıştı.

Albayrak, ‘Teklif geldi’ demişti

Bu cümle aynı zamanda Abdurrahim Albayrak’ı yalanlar nitelikteydi. Çünkü Albayrak, dünyanın birçok yerinden oyunculara teklif geldiğini söylemişti.

Albayrak’ın Yusuf Günay’a tepkisi

Skorer’in haberine göre; Günay’ın açıklamalarından rahatsız olan Albayrak’ın toplantı sırasında tepkisini sinirli şekilde ortaya koydu. Albayrak, “Beni niye zor durumda bırakıyorsun? Bu açıklaman futbolcularımızı da değersizleştiriyor” dedi.

Yusuf Günay: “Yalan mı söyledim?”

Buna karşılık Yusuf Günay’ın da, “Yalan mı söyledim? Talep olmadığı için kimseyi satamadık” yanıtını verdiği belirtildi.

Başkan Cengiz, orta yolu bulmaya gayret etti

İkili arasındaki bu tartışma sonrası odada buz gibi bir hava esti. Bu gerginlik sonrası kameraların karşısına çıkan Başkan Mustafa Cengiz ise açıklamalarıyla ortayı bulmaya çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler