Toprak Razgatlıoğlu’ndan üst üste ikinci podyum!

30.05.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 17:31

Son dakika spor haberleri... Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası'nda yarışı üçüncü sırada bitirdi ve yine podyumda yer aldı.

Toprak Razgatlıoğlu’ndan üst üste ikinci podyum!

AJANSSPOR - HABER

Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz’deki Estoril Pisti’nde gerçekleştirilen 2021 Dünya Superbike Şampiyonası takviminin ikinci durak noktasında, harika bir performans ortaya koyarak damalı bayrağın altından üçüncü sırada geçti.

Pilotlar sıralamasında ikinci basamakta

Toprak Razgatlıoğlu, böylece podyumlara devam ederken pilotlar sıralamasında da ikinci basamağa yükseldi. Sezonun üçüncü durağında sürücüler 11-13 Haziran’da Emilia Romagna’da mücadele edecek.

6. basamaktan 3. sıraya

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, ikinci yarışa ikinci cepten başladı. Ancak Toprak, erken çıkış yaptığı için iki uzun tur cezası aldı. Cezasını tamamladıktan sonra 6. basamağa kadar gerileyen başarılı sürücü bu andan itibaren performansını arttırdı. Yarışı uzun süre 4. sırada götüren Toprak Razgatlıoğlu, rakibi Scott Redding’in hata yapması sonucunda üçüncü sıraya yükseldi.

Önümüzdeki yarışlar, 11 ve 13 Haziran'da

Yarışın kalan kısmında yerini koruyan Toprak, damalı bayrağın altından da üçüncü sırada geçti. Toprak, bu sonuçla pilotlar sıralamasında 75 puanla ikinciliğe yükseldi. Dünya Superbike Şampiyonası’nın 5. ve 6. yarışları 11-13 Haziran tarihlerinde Emilia Romagna’da koşulacak.

Senin için hazırladığımız haberler