Torino Emirhan İlkhan kararını değiştirdi!

Feride Kara
02.12.2022 - 13:19 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 13:36

Beşiktaş'tan sezon başında İtalya Serie A takımı Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan için kulübü devre arasında kiralama kararı almıştı. Ancak bu karardan vazgeçildi

Torino Emirhan İlkhan kararını değiştirdi!

İtalyan ekibi Torino milli futbolcu Emirhan İlkhan için verdiği kararı değiştirdi. Devre arasında başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Emirhan ile ilgili Torino son kararını verdi.

Torino ile devam edecek

Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emirhan İlkhan için Torino 4,5 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmıştı. Emirhan'ın başka bir takıma gitmeyeceğini ve teknik direktör Ivan Juric'in kararıyla takımda devam edeceğini öğrenildi. 

85 dakika sahada kaldı

18 yaşındaki Emirhan İlkhan biri ilk 11 olmak üzere dört Serie A karşılaşmasında forma giydi. Bu dört maçta toplamda 85 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ethem Sancak kavgası! Başkanın altını oyuyor!
Habere Git

Süper Lig'de 11 maç 1 gol

Torino'da yeteri kadar forma şansı bulamayan ve merkez orta saha  ile 10 numara pozisyonunda forma giyebilen 18 yaşındaki Emirhan İlkhan, Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de oynadığı 11 maçta 1 gol atabildi.

KAP açıklaması bu şekildeydi

"Profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan’ın Torino F.C. S.P.A. Kulübü’ne kesin transferi konusunda; 4.500.000 Avro garanti bedel ve oyuncunun Torino F.C. S.P.A. ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kesin transferi halinde, net transfer gelirinin %15’inin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler