Toroğlu: ''2-2'yi hak etmediler''

23.02.2020 - 01:02 | Son Güncellenme: 22.02.2020 - 22:39

Erman Toroğlu, Beşiktaş Trabzonspor maçını değerlendirdi. Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor, 2-2 berabere kaldı. Toroğlu, bu karşılaşmayı ve spor gündemini A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında değerlendirdi.

Toroğlu: ''2-2'yi hak etmediler''

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, 2-2 sona eren Beşiktaş - Trabzonspor maçını ve spor gündemini değerlendirdi.

Toroğlu’nun açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Bu sene Süper Lig’de süper bir futbol yok ama Beşiktaş - Trabzonspor maçı izlediğim en keyifli maçlardan biriydi. Beşiktaş böyle oynasın, şampiyon olmasın. Trabzonspor maçı hak etmedi. Beşiktaş hak etti ama elinde Sörloth yok, Sosa yok.

Abdullah Avcı atı tutuyordu, çekiyordu. Sergen Yalçın atı serbest bıraktı. Futbolcu makina değil. 

Dakika 70, bu maçı Beşiktaş banko alır, arayı açar dedim. 2-2 çok zor biter dedim ama bitti. 2-2 bitmemesi gereken bir maçtı.

Hüseyin Çimşir’in yanında ‘Bunu yanlış yapıyorsun’ diyecek bir adam var mı? İki yerde hata var maçta. Sosa’ya faul yaptılar ve yardımcının tam önünde verildi. Birde Guilherme’nin topunda kornerdi.

Top Ekuban’a gelirken Sörloth Ekuban’a yanaşmıştı. Arkasını döndü terse koştu Sörloth. Adam gole gidiyor. Bir tane Beşiktaşlı yok. Adam golü atacağını anladı. Büyük takım o golü yemeyecek. 

Beşiktaş defansı demek ki daha şampiyonluğa hazır bir defans değil. Büyük takım o golü yemeyecek. 

Trabzonspor şapkadan milli piyango çıkardı, hak etmedi 2-2’yi. Bir araba vardı, lastik motor aynı. Birinci şoför yerine ikinci şoförü koydular. Böyle oynarlarsa kimsenin Sergen Yalçın’a söyleyecek bir şeyi yok.

Büyük takım o golü yemeyecekti.büyük takım golü atıp bitirecek. Orada Sergen'in olaya el atması lazımdı.

88’de korner atılırken Fırat Aydınus fazla eğildi. Adelesi mi çekildi yoksa tozluğu mu düzeltti ben ona takıldım. 

Senin için hazırladığımız haberler