Toroğlu açıkladı: 'Abdullah Avcı 7 ayda 500 bin TL aldı...'

26.01.2020 - 23:16 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 21:20

Toroğlu açıkladı: 'Abdullah Avcı 7 ayda 500 bin TL aldı...'

 Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Konyaspor - Galatasaray ve Göztepe - Beşiktaş maçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Erman Toroğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Toroğlu, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan neden ayrıldığını da açıkladı. 

Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İlk yarı değerlendirmesi

Fatih Terim yönetim ile falan mücadele etmeyi bırakıp takıma dönerse, takımı bir yerlere getirebilir ama şampiyonluk potasında kalabilir mi, onu bilmiyorum. Galatasaray'ın potaya girmesi Fatih Terim'in elinde, yönetimin elinde değil. Emre Akbaba, Falcao'nun yanına giriyor, ikisi iyi anlaşıyor. Bu ikili çok tehlikeli, ceza alanı içinde her şeyi yapabiliyorlar. Ceza alanına girince, ya penaltı yaptırırlar, ya gol atarlar. İyi uyum denk geldi. Emre Akbaba böyle devam ederse, EURO 2020'ye götürülmesi gerekir. Çok iyi bir kumaş, Türkiye için fazla bir kumaş. Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu'ndan iyi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de taraftarı ölsün istiyor. Fenerbahçe ile birlikte maç oynansın diyor. Adil Gevrek, gevrek gevrek konuşuyor. Bu futbol, insandan önemli mi? Fenerbahçe'nin kupası, binlerce insanın hayatından önemliyse versinler kupayı Fenerbahçe'ye. Değer mi, yazıklar olsun size! Fenerbahçe’nin tek bir amacı var. Utanmaz bunlar... Trabzon’da ortalığı gerip yangın yerine çevirip sahaya indirip insanları birbirine kırıp oradan 3 puanla ayrılmak. Adil Gevrek eğer bu yayıncı kuruluşa verdiği beyanatı geri alıp, özür dilemezse, Trabzonspor Kulübü'nün Adil Gevrek'i mahkemeye vermesi lazım.

Ahmet Nur Çebi hafta içerisinde Nevzat Demir Tesisleri'ne gidiyor. Başkan Çebi, Abdullah Avcı ile görüşüyor, görüşme çok iyi geçiyor, sonrasında Başkan 'ben gidiyorum.' diyor. Fakat Nur Çebi, takım kaptanları ile toplantı yapıyor. Avcı, bunu öğrenince avukatını arıyor ve ayrılacağını bildiriyor. Avukatı da Avcı'ya neler yapılabileceğini anlatıyor. Abdullah Avcı'nın yıllık alacağı 12 milyon TL. Avcı, siz bana sezon sonuna kadar alacağımı verin yeterli diyor. Abdullah Avcı bir takıma giderse alacaklarından feragat edecek. Abdullah Avcı, Beşiktaş'tan 7 ayda geldiği günden itibaren 500 bin TL almış.

Senin için hazırladığımız haberler