Toroğlu derbiyi yorumladı: Hakemsen böyle maç idare edeceksin

24.02.2020 - 00:25 | Son Güncellenme: 23.02.2020 - 21:34

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçını değerlendirdi. Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-3 mağlup etti. Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında karşılaşmanın hakem ve hakem kararlarını, penaltı pozisyonunu ve iki takımı değerlendirdi.

Toroğlu derbiyi yorumladı: Hakemsen böyle maç idare edeceksin

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, mücadeleyi değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu maçın hikayesi biraz uzun. Skorlarla, adam adama mücadeleyle anlatılacak değil. Bu derslik bir olay.

Sadece şunu söyleyeyim, böyle bir baskılı maçı hayatında idare etmemiş bir hakeme veriyorsunuz ve sahada hakemi kovalayan 22 oyuncu var. Bu hakemin bugünkü idaresi, Türk hakemliğinin önünü açar. Böyle hakemlik yapacaksınız. 

Hakemsen böyle maç idare edeceksin. Kırmızı kartların hepsi doğru. O kadar çok sarı kartlar var, doğru. Bir futbolcu sahayı terk edene kadar futbolculuk vasfını kaybetmez. Belhanda denen adam daha bunu bilmiyor. 

Şimdi ne olacak? Bugünlere tesadüfen gelinmedi. Tenkite neden ‘Bu adam ne diyor’ diye bakılmıyor? Antrenörün iyi, takımın iyi, diğerleri hatalı...

Aşağıdan bir densiz küfür edebilir, Ali Koç dava edebilir. Fenerbahçe’de Ozan ‘Temsilci görüntü alıyor’ dedi. Alacak tabii. Sen orda her haltı yediğin zaman adam çekecek, ertesi gün raporunu yazacak verecek.

Temsilci zafer fotoğraflarını neden çeksin? O, orada görevli. Böyle bir görev var. Yayıncı kuruluştan da destek alırlar. 

Hakem bugün ders verdi. Helal olsun, çok az hata ile bu zor maçı yönetti.

Senin için hazırladığımız haberler