Toroğlu: ''Ersun Yanal, Comolli gittikten sonra çok rahatlamış''

25.01.2020 - 23:32 | Son Güncellenme: 25.01.2020 - 22:27

Erman Toroğlu Başakşehir Fenerbahçe maçını A Spor Takım Oyunu programında 25 Ocak Cumartesi günü değerlendirdi. Fenerbahçe, Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Erman Toroğlu Fenerbahçe Başakşehir değerlendirmesi ve yorumları haberimizde...

Toroğlu: ''Ersun Yanal, Comolli gittikten sonra çok rahatlamış''

Süper Lig'de 19. hafta maçında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Erman Toroğlu'nun ilk yarı değerlendirmeleri şu şekilde:

Tolga Ciğerci'nin pozisyonunda Başakşehirli futbolcu topa vuruyor. Bu pozisyonun yorumu yok. Kendini atıyor. Ali Şansalan bu pozisyonda Fırat Aydınus'u kurtartdı. Fenerbahçe'yi bu sezon ilk defa beğendim. Oyun anlayışıyla ilk 45 dakikada Fenerbahçe'yi çok beğendim. Başakşehir'i de hiç beğenmedim. İkinci yarı böyle devam ederse Başakşehir'in buradan çıkması çok zor. Mehmet Topal bal yapmayan arı. Başakşehir onunla şampiyonluğa gidemez.

İkinci yarı değerlendirmeleri:

Enteresan başlıklar var. Comolli 'Ben gittikten sonra Fenerbahçe'yi göreceksiniz'' dedi. Ersun Yanal bu konuda Comolli gittikten sonra çok rahatlamış. Comolli bazı şeylere burnunu sokuyor, karıştırıyordu belli. Fenerbahçe takımı böyle oynarsa kim ne yapabilir? Sezonun en iyi maçlarından birini izledim.

Fenerbahçe bugün bize iyi bir futbol seyrettirdi. Eksik yapılan şeyler, hatalar var ama mücadele etti tüm futbolcular. Kruse'ye bayıldım. Ozan gözükmedi gibi bözüktü ama önemli işler yaptı. Muriç'in biraz daha ceza sahası içinde olması gerekir.

Fenerbahçe fizik olarak geçen seneden daha iyi. Emre Belözoğlu'nun 'Oynarım-oynatmam' olaylarından sonra daha iyi bir oyun oldu. Fenerbahçe'nin menfaatine oldu. Kim kesecek bu Fenerbahçe'nin önünü?

Fenerahçe'de 11 oyuncu birbirine destek oldu. Mesela Dirar bir hata yaptı. Dirar yaptığı hatanın dışında çok iyi oynadı.

'Hakemler önümüzü kesmeye uğraşıyor,  federasyon bizi mahvediyor, rakipler şampiyon olmamızı istemiyor'' gibi demeçler verildi. Buyrun, Fenerbahçe takımı bu. Fenerbahçe böyle oynadıktan sonra kim ne yapabilir?

Helal olsun Tolga Ciğerci'ye. Tolga Ciğerci'nin yaptığı ve konuştuklarına bakın, Fenerbahçe'de yöneticinin maç sonu yaptığı konuşmaya bakın... Olacak iş değil. Semih Özsoy nelerden bahsediyor? Bırakın bu işleri, topa gelin. Gel, içeriye bak. 

Ben olsam 'Geçen hafta Muriç hadiseli atıldı, olaylar oldu. Bizden de bir futbolcu çıktı, gerekli cevabı vermiştir' derdim. Bilmiyorlar, hazır değiller. Tolga Ciğerci'yi yakalamışsın, parlat. Hazırlıksız çıkıyorlar. 

Penaltı mı diye düşünersen verme. Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, bunların kafasında şeytanlar eksilmez. Penaltıyı verse Fenerbahçe'ye iyilik yapmış olmayacak.

Muriç Gümüşdağ'a göre aldatan oyuncu, bana göre de aldatan oyuncu. Başkasına göre aldatmayan oyuncudur. Pırıl pırıl bir maç, biz bunu konuşuyoruz. Ben bunu başından beri konuşuyorum. TFF, siz ne iş yaparsınız?

Senin için hazırladığımız haberler