Toroğlu, Fenerbahçe - Başakşehir maçını değerlendirdi! 'Bunlar torpilli gelen hakemler'

23.12.2020 - 22:31 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 23:05

Son dakika spor haberleri... Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Başakşehir maç sonu yorumları haberimizde. Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe evinde Başakşehir'i 4-1 mağlup etti. Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında tartışmalı hakem kararlarını ve kırmızı kartları değerlendirdi. İşte Toroğlu'nun Fenerbahçe - Başakşehir maç sonu yorumları...

Toroğlu, Fenerbahçe - Başakşehir maçını değerlendirdi! 'Bunlar torpilli gelen hakemler'

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup etti.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, bu maça dair değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları...

İki takım da kaybedenler kulübü. Son 4 haftada ikisi de kayıplar. Maça baktığımızda Başakşehir eski Başakşehir değil, Fenerbahçe zaten Fenerbahçe değil, hakem derseniz hakem değil. Bu akşamın özeti bu.

Gustavo'nun pozisyonu dünyanın her yerinde net kırmızı kart. Hakem sarı verdi. Bütün maçın kilit noktası iki yerde. Hakem sarı verdi, VAR’da Cüneyt Çakır çağırdı. Hakem 15-20 dakika baktı ve sarı dedi.

Rafael’in pozisyonunda hiç temas yok. VAR hakeminin çağırması ve gel bak demesi lazım. Kırmızıya dönüyor, çağırması lazım, örnekleri var. Cüneyt Çakır hiç ikaz etmedi.

Gustavo net kırmızı, 12. dakika. Arkadan Başakşehir gol atıyor, sonra Fenerbahçe’nin golü geliyor. Net bir şekilde aut. 

Rafael'in pozisyonunda kara sinek vardı orada, Rafael ona vurdu. Hakem zannetti ki rakibine vurdu. Vuran mı haklı vurulan mı? 

Bu hakemin babası da hakemdi. Bunlar torpilli gelen hakemler. Hakem alemi kanser. Bunu Başakşehir’in başkanı bilmiyor mu?

Başakşehir şampiyon olurken Trabzon maçlarındaki görüntüler aynı değil miydi çıldırdıklarında? Bunları temizleyemezseniz, başınıza çok işler gelecek. 

Herkes lehine penaltı verildiği zaman konuşacak aleyhine değil. Göksel Gümüşdağ hakemlerin ciğerini bilir. 

Senin için hazırladığımız haberler