Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş'lı Şenol Güneş: Lan Şenol Güneş

Burak Alaca
11.07.2023 - 19:39 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 22:29

Eski Hakem ve yorumcu Erman Toroğlu konuk olduğu YouTube programında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için sert ifadeler kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş'lı Şenol Güneş: Lan Şenol Güneş

AJANSSPOR-HABER

Eski hakem ve günümüzde futbol yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, SkySpor YouTube kanalına konuk oldu. Toroğlu'nun programda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için sarf ettiği cümleler çok dikkat çekti.

"Lan sizin her şeyini para mı?"

Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor ile ilgili yaptığı açıklamalar üzerine "İnanamadım, bu adam bir de öğretmen. Depremde Şenol Güneş’in ailesi orada olsaydı; karısı, çocukları, akrabaları aynı cümleleri eder miydi. Nasıl insansınız siz? Her şeyiniz para mi sizin ya, her şeyiniz dolar mı, Euro mu ya? Lan sizde şu kadar insanlık yok mu ya?" ifadelerini kullandı.

"Lan Şenol Güneş"

Şenol Güneş'e olan ağır sözlerini sürdüren Toroğlu "Ya adam uzatmada gol attı ben gördüm, sarmaş dolaş kutladılar. Adam sabah İngiltere’ye gidecekti, adamın cenazesini götürdüler. Sen ne söylüyorsun Şenol Güneş? Akıl veriyor ya, onlar nerede idman yapıyorlarmış. Senin Allah muhafıza çocuklarından biri olsaydı orada aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş. Lan Şenol Güneş diyorum bak ne kadar net." dedi.

İlgini Çekebilir
Emrecan Uzunhan için karar Şenol Güneş’in
Habere Git

"Mahkemeye ver lan beni!"

Sözlerinden ötürü mahkemeye verilip verilmemesinin kendisi için önem arz etmediğini vurgulayan Toroğlu "Yazık ya orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar. Bazen ağladım anlattıklarında. Ayıptır ya, her şeyi para mi görüyorsunuz ya? Yürüyün gidin adam değilsiniz ya. Hadi mahkemeye ver lan beni. Adam değilsin lan, bunu söyleyen adam değil. Burada bile ağlayasım geliyor. Orada ne kadar insan öldü." dedi.

Şenol Güneş ne demişti?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş depremzede ekiplerin çalışmalarını İstanbul'da sürdüreceğinin netleşmesi üzerine "Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman. Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?" ifadeleri ile tepki çekmişti.

Şenol Güneş için şike iddiası

Eski hakem Erman Toroğlu "Oynadım, Oynattım, Oynatalım" adlı kitabında Şenol Güneş'i futbolculuk döneminde şike yapmakla suçlamıştı. Güneş sonrasında kitabın piyasadan toplatılması talebi ile Toroğluna dava açmıştı.

İlgini Çekebilir
Erman Toroğlu: "Defans yapan yok"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler