Toroğlu: ''Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok''

09.11.2020 - 00:05 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 00:10

Son dakika spor haberleri... Erman Toroğlu Sivasspor Galatasaray maçı yorumları haberimizde. Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu mücadeleyi,, hakem kararlarını ve penaltı pozisyonlarını A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında değerlendirdi.

Toroğlu: ''Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok''

Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu:

Fatih Terim eski fabrika ayarlarına dönmüş ilk takımı çıkarırken. Arkaya dörtlüyü, ortaya beşliyi koymuş. Babel’i de ileri almış. Feghouli, Arda, Belhanda ayağı iyi top yapan adamlar. Emre Kılınç da eh… 

Feghouli ve Belhanda’yı tenkit edenler var. Gelen adamla paslaşıyor, iki pas yaptığın zaman sen rahatlıyorsun. Sivas üzerine gelemedi. Top gezdirince Sivas yüklenemedi. 

İkinci yarı Arda, Belhanda yorulunca Sivasspor geldi. Belhanda’nın Feghouli’ye bir topu var. Feghouli yorgun olmasa onu atardı. Bu maç Galatasaray için 10-15 puanlık bir maç.

45+1'de Marcao'nun Kayode'ye yaptığı müdahalenin penaltıyla alakası yok. Uzaktan yakından alakası yok. Böyle penaltı verilirse milyon tane penaltı verilir. 

Pozisyona ceza sahası dışında da faul vermem. Düşme, ayakta dur.  Birinci ise net. 

Senin için hazırladığımız haberler