'Toroğlu söylüyor Tatlı atıyor'

23.04.2021 - 15:20 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 18:57

Eski hakemlerden Abdullah Yılmaz, sosyal medya hesabında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın Erman Toroğlu tarafından yönlendirildiğini iddia etti. İşte detaylar...

'Toroğlu söylüyor Tatlı atıyor'

AJANSSPOR - HABER

En son 2018 yılında resmi bir müsabakada düdük çalan hakem Abdullah Yılmaz, sosyal medyada Erman Toroğlu, Yusuf Namoğlu ve Serdar Tatlı'yla ilgili bir iddia ortaya attı. Merkez Hakem Kurulu'nun eski hakem Erman Toroğlu'nun talimatlarıyla hareket ettiğini ima eden Yılmaz, yakın zamanda gerçekleşen iki farklı örneği ileri sürerek kamuoyu oluşturmaya çalıştı. 

Tatlı'nın akıl hocası Erman Toroğlu'mu?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra Sergen Yalçın'ın, "Biz bu hakemi (Mete Kalkavan) artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" konuşmasına binaen Erman Toroğlu, "Federasyonda yetkili olsam ilk maça veririm." demişti. Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maça yine Mete Kalkavan atanınca; "Serdar Tatlı'nın akıl hocası Erman Toroğlu'mu?" iddiaları sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

"Toroğlu, Namoğlu, Tatlı üçgeni..."

Bugün, eski hakemlerden Abdullah Yılmaz; Trabzonspor maçı sonrası Galatasaray'a bir kez daha Mete Kalkavan'ın atanmasını şu şekilde yorumladı, 

"Erman Toroğlu, Serdar Tatlı Beşiktaş maçına Halil Umut Meler'i tekrar vermeli" dedi. Serdar Tatlı Verdi. Erman Toroğlu "Mete Kalkavan'ı tekrar Galatasaray'a vermeli" dedi. Serdar TATLI yine verdi! Toroğlu, Namoğlu, Tatlı üçgeni! Bozuk düzen!"

 

Senin için hazırladığımız haberler