Kendisine Lan Diyen Erman Toroğlu'na Şenol Güneş Cevap Verecek

Ali Bozkurt
12.07.2023 - 15:11 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 15:16

Depremzede Hatayspor ve Gaziantep FK'ya dair açıklamalarından ötürü Şenol Güneş'e "Lan" diyen Erman Toroğlu'na kimin cevap vereceği belli oldu. İşte detaylar...

Kendisine Lan Diyen Erman Toroğlu'na Şenol Güneş Cevap Verecek

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in depremzede takımlara dair sözlerini ağır şekilde eleştiren Erman Toroğlu'nun kullandığı "Lan" ifadesi siyah beyazlı taraftarlarda büyük infial yarattı. Detaylar...

Toroğlu taraftarlarda infial yarattı

Eski hakem Erman Toroğlu'nun "Lan Şenol Güneş" demesine tepki gösteren Beşiktaş taraftarları kulübün tepki göstermesini istedi. Ancak şu saate kadar siyah beyazlı kulüpten bir açıklama gelmedi.

Cevabı kulüp değil Güneş verecek

Konuya ilişkin olarak Beşiktaş Kulübü'nden aldığımız bilgiye göre Toroğlu'na cevabı bizzat Şenol Güneş verecek. Almanya'da kampta bulunan Güneş, Toroğlu'nun sözleri hakkında gazetecilere doğrudan kendisi açıklama yapacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Arjantinli sol bek!
Habere Git

Güneş'in Hatay ve Gaizantep sözleri

Şenol Güneş geçen haftalarda düzenlediği basın toplantısında deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nın yeni sezon hazırlıklarını TFF Riva Tesisleri'nde yaptıklarını söyleyerek, bunu lige devam ederek de yapabileceklerini savunmuştu. 

Toroğlu: "Hadi beni mahkemeye ver"

Güneş'in bu sözleri kamuoyunda yadırganırken en sert tepkiyi Erman Toroğlu verdi. SkySpor Youtube kanalına konuşan Toroğlu, "'Lan Şenol Güneş, adam değilsin! Hadi mahkemeye ver beni!'' sözlerini sarfettti. Sosyal medyada özellikle Beşiktaşlılar, "Lan" ifadesinden ötürü Toroğlu'na büyük tepki gösterdi.

Erman Toroğlu: ''Lan Şenol Güneş diyorum''

Depremde çocuklarından biri olsaydı aynı cümleyi söyler miydin diyen Toroğlu, ''Ya adam uzatmada gol attı ben gördüm, sarmaş dolaş kutladılar. Adam sabah İngiltere'ye gidecekti, adamın cenazesini götürdüler. Sen ne söylüyorsun Şenol Güneş? Akıl veriyor ya, onlar nerede idman yapıyorlarmış. Senin Allah muhafıza çocuklarından biri olsaydı orada aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş. Lan Şenol Güneş diyorum bak ne kadar net" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler