Toroğlu'ndan hakem eleştirisi! 'Torpille gelen torpil yapar'

10.02.2020 - 00:28 | Son Güncellenme: 09.02.2020 - 22:36

Erman Toroğlu, Kasımpaşa - Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu, gündemdeki Fenerbahçe ve hakem konularına da değindi. A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Toroğlu'nun açıklamalarını sizler için derledik...

Toroğlu'ndan hakem eleştirisi! 'Torpille gelen torpil yapar'

Erman Toroğlu, Kasımpaşa - Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. TFF Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa’yı 3 golle geçti. 

Eski hakem ve spor yorumcusu Toroğlu, Takım Oyunu programında konuştu. İşte o açıklamalar...

 

Kasımpaşa benim gördüğüm düşmeye en aday takım. Mağlup olabilirsin ama yaptıkları mücadele, girdikleri pozisyonlar, yardımlaşmaları çok kopuk. Galatasaray Alanyaspor maçından sonra şahane bir idman yaptı.

Hava çok kötü. Çok odun atılıyor. Biz yorumcuyuz, program yapıyoruz. Çıkıp konuşanlar yani odunu atanlar taraflar. Bunlar yönetici, başkan. Bunların taraftarları da var milyonlarca. Biz yorumlarımızı belli sınırlar içinde yapmaya mecburuz. Mustafa Cengiz Ankara’nın bürokrat kültürünü almış birisi. Bunu Galatasaraylılar da farkedemediler daha.

Diğer başkanların ve Cengiz’in konuşmalarına baktım. Ateşle oynuyorsunuz. Cengiz, ‘Dilerim ki Galatasaray rekabetinden başka bir şey onu ağlatmasın’ diyor. Konuşuyorsun ama başka taraflara oynuyorsun, o taraflar seni ağlatmasın diyor. 

Türkiye’de hakemler korkaklar. Bunların üstüne gideceksiniz. Türkiye’de hakemlik kanser. 

Cüneyt Çakır’ın babası, gizli MHK başkanı. Ankara’da hakem derneklerinde kimler nasıl seçiliyor, o seçimler nasıl oluyor biliyor musunuz? Cüneyt’i satanı biz de satarız diyenler.. 

Hakemler bir yere adalet ile gelmiyor. Torpille geliyorlar bir yerlere. Torpille gelen torpil yapar.

Senin için hazırladığımız haberler